Onze experts
Ontmoet onze senior adviseurs
Een greep uit ons werk

Voeding – Communiceren in een complex krachtenveld

De experts van Hill+Knowton Strategies weten de weg in het speelveld van de food communicatie. Zij zijn in staat voor uw product of merk aandacht te genereren bij alle relevante doelgroepen.

 
Voeding Hill+Knowlton Strategies
Consumenten zijn steeds kritischer op wat ze eten en drinken. Ze raken steeds beter geïnformeerd over de risico’s van zwaarlijvigheid voor het ontstaan van hart- en vaatziekten en diabetes. De overheid voert intussen de druk op, met wet- en regelgeving die communicatie over voedingsproducten er niet eenvoudiger op maakt. Communicatie die met de expertise van ons communicatieadviesbureau een grotere kans op succes heeft.
 
Food communicatie: speelruimte en verplichtingen
Onze food communicatie consultants wijzen klanten op hun wettelijke speelruimte én op hun morele verplichtingen bij consumentencampagnes. Zij hebben ervaring met het beïnvloeden van beslissers – desgewenst of zonodig met inschakeling van de collega’s van Public Affairs Den Haag – en kennen de weg naar overheids-, gezondheidsorganisaties en pressiegroepen. Temidden van al deze krachten en invloeden zijn zij in staat voor uw product of merk aandacht te genereren bij doelgroepen, groot dan wel niche.
 
Wij genereren onder meer aandacht voor:
Nutricia, McDonald's, Mondelez.