Onze experts
Ontmoet onze senior adviseurs
Een greep uit ons werk

Technologie – het verschil maken voor merken en producten

Met de expertise die zij in de verschillende markten en segmenten heeft opgebouwd maakt Hill+Knowlton Strategies voor technologiemerken, -bedrijven en -producten het verschil tussen een zwak briesje dan wel een sterke rugwind.

 
Technologie Hill+Knowlton Strategies
De wereld van technologie is sexy en complex. Technologie heeft grote impact op ons leven, hoe wij werken en hoe wij onze privétijd doorbrengen. Het maakt ons tot wereldburgers, die desgewenst overal en altijd in contact staan met onze omgeving.
 
Een groot verschil
Toch wordt het succes van technologie en van merken en producten voor een belangrijk deel nog steeds bepaald door lokale culturele aspecten, zo heeft Hill+Knowlton Strategies ervaren. Ondersteund door een schat aan kennis over en ervaring met lokale demografische verschillen in landen en segmenten maakt de Technology Practice van ons communicatieadviesbureau voor merken en producten een groot verschil.
 
Expertise beslissend
Die expertise blijkt vaak beslissend te zijn in de hyper-competitieve technologiesector. Marktpartijen moeten zowel samenwerken als concurreren met elkaar, soms zelfs binnen hetzelfde bedrijf en op het zelfde moment. Het is een kwestie van behoedzaam manoeuvreren tussen de schuivende panelen van strategische allianties, echte samenwerkingsverbanden en haat-liefde verhoudingen in de concurrentie.
 
Effectieve communicatiestrategie
Hill+Knowlton Strategies verstaat zowel de technologie als de zakelijke kant ervan, de belofte die het in zich heeft en de complexiteit. Onze consultants vertalen deze inzichten desgewenst in een passende en effectieve communicatiestrategie voor uw organisatie, inclusief een social media strategie.
 
Wij werken voor meer technologiebedrijven dan elk ander bureau. Onze klanten kozen voor ons omdat wij meer doen dan tech PR en omdat we dat doen op meer plaatsen in de wereld dan elk ander bureau.
 
De Technology Practice in Amsterdam werkt voor grote en kleine opdrachtgevers in zowel het segment business-to-business als consumer tech: LG, Wacom, CGI, KPN, NetApp.