Onze experts
Ontmoet onze senior adviseurs
Een greep uit ons werk

Sport – sporters, merken en producten in het licht

De zakelijke spelers in de sport – van kledingmerken tot partijen die maximaal rendement uit sponsoreuro’s hopen te halen – vertrouwen op de consultants van Hill+Knowlton Strategies.

 
Sport Hill+Knowlton Strategies
Hill+Knowlton Strategies kent de wereld van sport. De sportmerken, de sportsterren, de sportorganisaties… het is een bijzondere branche die miljarden mensen vaak op het puntje van de stoel brengt.
 
Belangen enorm
Een branche ook waarin de belangen enorm zijn en waar succes en falen zeer dicht bij elkaar liggen. De consultants van ons communicatieadviesbureau kennen de weg in het stadion van de sport – en de wegen om sporten, sporters, producten en merken succesvol onder de aandacht te brengen bij het publiek.
 
Zakelijke spelers
Sport – zowel actieve beoefening als passief genieten – zit al jaren in de lift en daar kan geen economische teruggang iets aan veranderen. De strijd om sportief succes boeit ook in Nederland miljoenen. Door de stadionlampen optimaal te richten op hun merken en producten, zet Hill+Knowlton Strategies de zakelijke spelers in de sport in het volle licht!
 
Onze (recente) klanten zijn onder andere:


The HollandBelgium Bid WK 2018/2022, Olympisch Vuur (Olympisch Plan 2028), Johan Cruyff Foundation, Meer dan Voetbal, KNMV (Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging), KNWU (Koninklijke Nederlandse Wielren Unie) en KNSB (Koninklijke Nederlandse Schaatsenrijders Bond).