Onze experts
Ontmoet onze senior adviseurs
Een greep uit ons werk
Geen enkel ander communicatieadviesbureau was de laatste jaren bij meer M&A situaties betrokken dan Hill+Knowlton Strategies.

Financiële dienstverlening – integrale kijk op financial communications

Financiële communicatie is een belangrijke specialisatie van Hill+Knowlton Strategies Nederland. Een volledig geïntegreerde benadering van financial communications, van mediarelaties, ‘thought leadership’, crisiscommunicatie en issues management, stakeholder communicatie.

 
Financiële dienstverlening Hill+Knowlton Strategies
Zo werkt Hill+Knowlton Strategies Financial, de groep van gespecialiseerde financiële communicatieconsultants binnen Hill+Knowlton Strategies Nederland die zich richt op de advisering en ondersteuning van (potentiële) beursgenoteerde ondernemingen en van financiële dienstverleners.


Financiële producten en diensten
Onder de klanten van Hill+Knowlton Strategies Financial vormen banken, verzekeraars, vermogensbeheerders, pensioenfondsen en andere aanbieders van financiële producten en diensten een bijzondere groep. Deze ondernemingen staan tegenwoordig meer dan ooit in het middelpunt van de belangstelling.
Vanuit wet- en regelgeving staan transparantie en zorgplicht centraal in de communicatie met klanten.
 
Positief onderscheiden
Enerzijds maakt dit het leven voor financiële bedrijven moeilijker, anderzijds biedt het ze kansen om zich op een positieve manier te onderscheiden. De consultants van Hill+Knowlton Strategies Financial ondersteunen ze daarbij, met alle denkbare expertise van een eigentijds PR-bureau en communicatieadviesbureau: van financial communications pur sang tot crisiscommunicatie, stakeholder communicatie, social media strategie vorming en -uitvoering en zelfs public affairs.
 


Hill+Knowlton Strategies was recentelijk als adviseur betrokken bij een groot aantal transacties.