Onze experts
Ontmoet onze senior adviseurs
Een greep uit ons werk

Sectoren

Financiële dienstverlening Hill+Knowlton Strategies
Financiële communicatie is een belangrijke specialisatie van Hill+Knowlton Strategies Nederland. Een volledig geïntegreerde benadering van financial communications, van mediarelaties, ‘thought leadership’, crisiscommunicatie en issues management, stakeholder communicatie.
 
lees meer »
Energie en Petrochemie Hill+Knowlton Strategies
Hill+Knowlton Strategies is in staat in de complexe omgeving van energie- en nutsbedrijven impactvolle communicatiecampagnes te lanceren, die deze organisaties in contact brengen met alle stakeholders. Een effectieve combinatie van stakeholder communicatie en corporate marketing.
 
lees meer »
Voeding Hill+Knowlton Strategies
De experts van Hill+Knowton Strategies weten de weg in het speelveld van de food communicatie. Zij zijn in staat voor uw product of merk aandacht te genereren bij alle relevante doelgroepen.
 
lees meer »
Technologie Hill+Knowlton Strategies
Met de expertise die zij in de verschillende markten en segmenten heeft opgebouwd maakt Hill+Knowlton Strategies voor technologiemerken, -bedrijven en -producten het verschil tussen een zwak briesje dan wel een sterke rugwind.
 
lees meer »
Welzijn en gezondheid Hill+Knowlton Strategies
Communiceren over gezondheid en gezondheidszorg vereist een goede balans tussen integriteit en flair. Meer nog dan in andere branches draait het bij de communicatie om betrouwbaarheid en geloofwaardigheid. Hill+Knowlton Strategies adviseert organisaties daarbij, zowel op strategisch niveau als bij de executie.
lees meer »
Defensie en Veiligheid Hill+Knowlton Strategies
Defensie en Veiligheid is een belangrijk focusgebied voor de Corporate Communicatie en Public Affairs consultants van Hill+Knowlton Strategies.
 
lees meer »
Media & Entertainment Hill+Knowlton Strategies
De consultants van Hill+Knowlton Strategies zijn goed thuis in ‘Media & Entertainment’, een branche waarin de ontwikkelingen ongekend snel gaan, met alle gevolgen van dien voor de communicatiestrategie.
 
lees meer »
Retail Hill+Knowlton Strategies
Hill+Knowlton Strategies staat retailers terzijde bij het ontwaren en interpreteren van nieuwe percepties onder het winkelend publiek. Bij het (her)formuleren van retail- en de communicatiestrategie en zeker ook bij het aanhaken op nieuwe consumentenvoorkeuren.
 
lees meer »
Sport Hill+Knowlton Strategies
De zakelijke spelers in de sport – van kledingmerken tot partijen die maximaal rendement uit sponsoreuro’s hopen te halen – vertrouwen op de consultants van Hill+Knowlton Strategies.
 
lees meer »