Search Results:
(287)
Order by:
                    

Show:
      

Query:
16 maart 2017. Nederland is wakker geworden in een nieuw politiek landschap. De nieuwe Tweede Kamer zal uit 13 verschillende partijen bestaan. En meer dan 50% van de leden zal nieuw zijn. Wat eens de grote volkspartijen waren: CDA, PvdA en VVD, ontdekken allemaal op hun beurt dat de tijd van vaste achterbannen voorbij is. De PvdA maakt nu het grootste verlies uit haar historie mee en duikelt van 38 naar 9 zetels. Het CDA krabbelt weer uit haar historische dieptepunt van 13 zetels en groeit naar 19. De VVD weet zich weliswaar te handhaven als grootste partij, maar moet van haar 41 zetels er acht inleveren. Het vormen van een coalitie gaat een enorme opgave worden. Niemand twijfelt er aan dat de kern zal worden gevormd door VVD, CDA en D66 – samen goed voor 71 zetels – maar de grote vraag is welke partij deze coalitie het beste aan de meerderheid kan helpen.
16 maart 2017 | Nieuws
Terwijl de verkiezingscampagnes in volle gang zijn, wordt er door topambtenaren op de ministeries al maanden nagedacht over de beleidskeuzes van het nieuwe kabinet. Wat leveren nieuwe beleidsplannen op, wat kosten ze, wat is het maatschappelijk rendement? Daarnaast beraden de huidige bewindslieden die door willen, maar ook hooggeplaatste kandidaten op de verkiezingslijsten en van buiten, zich op hun toekomst: zou ik straks kans maken op een post in het kabinet? Wat zou ik dan willen? Of liever een mooie portefeuille in de fractie? Juist omdat er nog veel open ligt, is dit dé tijd om te werken aan contacten en om ideeën over het voetlicht te brengen. Hill+Knowlton Strategies kan daar uitstekend bij helpen. 
14 maart 2017 | Nieuws
Vorige week vond de ontbijtbijeenkomst 'Impact in Verkiezingstijd' plaats, georganiseerd door de Public Affairs practice voor onze relaties. Tijdens deze sessie keken we vooruit naar de verkiezingen én de periode die daarop volgt. 
14 maart 2017 | Nieuws
14 maart, de laatste dag voor de verkiezingen. Vanavond nog het slotdebat en dan kunnen we naar de stembus. In de media vanochtend het bericht dat vier partijen nog de grootste kunnen worden. Op het debat bij 1Vandaag na is de tweestrijd VVD-PVV niet van de grond gekomen. Sterker nog, door het ontbreken van deze twee bij de eerste debatten hebben GroenLinks, D66 en CDA het toneel kunnen pakken en zijn aan een gestage opmars in de peilingen begonnen. Het speelveld ligt volledig open. Met alle zwevende kiezers kan het nog alle kanten op.
14 maart 2017 | Nieuws
Jeroen van Seeters, Strategy director Europe bij Hill+knowlton Strategies, is toegetreden tot het bestuur van de Johan Cruyff Foundation. 
16 januari 2017 | Nieuws
20 december 2016. Op Twitter is een nieuwe hashtag gelanceerd: #dingendiewelleukwarenin2016. Het lezen van de reacties zorgt voor een glimlach. Het bevestigt het beeld van ‘met mij gaat het goed, maar met ons gaat het slecht’, zoals het vaak uit onderzoeken naar voren komt. We zijn het gelukkigste land, maar zijn somber over de toekomst van onze samenleving.
 
22 december 2016 | Nieuws
Vandaag begint het kerstreces voor de Tweede Kamer. Een dag waarop traditioneel vaak tot diep in de nacht wordt vergaderd over lopende wetgevingstrajecten en waarop het uiterste wordt gevraagd van het uithoudingsvermogen van bewindslieden en Kamerleden.
Het reces duurt tot 16 januari 2017. Op 24 februari begint het verkiezingsreces alweer. Dat duurt tot 20 maart 2017. En op 23 maart wordt de nieuwe Tweede Kamer geïnstalleerd.
 
22 december 2016 | Nieuws
De door Hill+Knowlton Strategies begeleide beursgang van Takeaway.com werd tijdens het M&A gala 2016 op 15 december 2016 in de Beurs van Berlage bekroond en uitgeroepen tot beste Equity Capital Markets deal van 2016.

 
22 december 2016 | Nieuws
Frans van der Grint, Financial+M&A Practice Director Europe bij Hill+Knowlton Strategies, is voor het vijfde opeenvolgende jaar verkozen tot ‘Best PR Consultant in M&A’ tijdens de jaarlijkse M&A Awards 2016 uitreiking op 15 december in de Beurs van Berlage in Amsterdam.
 
 
16 december 2016 | Nieuws
Sabine Post-De Jong (41) treedt met ingang van 1 januari 2017 toe tot de directie van communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies. Sabine is sinds 2011 werkzaam bij het bureau, waar zij leiding geeft aan de adviesactiviteiten op het gebied van M&A en Financiële communicatie. In haar nieuwe functie zal zij tevens verantwoordelijk worden voor Business Development van Hill+Knowlton in Nederland.
14 december 2016 | Nieuws