Search Results:
(491)
Order by:
                    

Show:
      

Query:
Met haar communicatiestrategie voor autobandenrecyclingorganisatie RecyBEM heeft Hill+Knowlton Strategies Nederland een EMEA SABRE Award gewonnen in de categorie Issues Management. Deze prijs werd toegekend voor het werk in de discussie over de vermeende gezondheidsrisico’s die zouden ontstaan bij het gebruik van rubberkorrels op kunstgrasvelden. De SABRE Awards worden ieder jaar uitgereikt voor communicatie en public relations werk dat het hoogste niveau van strategie, creativiteit en business impact laat zien. De internationale onderscheiding is een initiatief van de The Holmes Group, een onafhankelijke  organisatie die wereldwijd onderzoek doet naar de stand van het communicatievak.
24 mei 2018 | Nieuws
Wie zijn wij?
Als het er echt om gaat
Dan vragen bedrijven en bestuurders  Hill+Knowlton Strategies om advies. Wij beschermen hun reputaties. En we bouwen merkreputaties.
Acceptatie en steun door multi-stakeholderaanpak
Cruciaal is de acceptatie en steun van belangrijkste betrokkenen rond bestuur en bedrijf. Multi-stakeholderaanpak is het exclusieve domein van Hill+Knowlton. Analyseren, informeren, mobiliseren. Daarin zijn we innovatief, effectief en doeltreffend. En toonaangevend.
Altijd onder de meest uitdagende omstandigheden
Wanneer onze opdrachtgevers de risico’s en complexiteit zien toenemen is Hill+Knowlton op zijn sterkst. Problemen lossen we op; we staan er op de meest kwetsbare momenten van bedrijven en leiders.
Onze experts; ervaren, onafhankelijk en kritisch
Onze communicatie-experts zijn erkende boardroompartners vanwege hun unieke ervaring, vakmanschap, integriteit en positie als trusted advisor. Onafhankelijk en kritisch, zetten wij de discussie voor bestuurders en commissarissen op scherp. Wij zijn toegewijde teamspelers met in-house en externe topadviseurs.
7 mei 2018 | Over ons
Nog 3 weken tot de gemeenteraadsverkiezingen, door Mark Rutte in Elsevier bestempeld als een graadmeter voor zijn nieuwe kabinet. Geen verstandig etiket, maar waarschijnlijk onontkoombaar omdat vooral de oppositie en de media het zo zullen beoordelen. En de eerlijkheid gebiedt ook te zeggen dat veel mensen thuis hun landelijke voorkeur laten meewegen in de lokale stem. Voor de coalitie is het dus de vraag of op 21 maart daadwerkelijk de lente begint..
5 maart 2018 | Nieuws
21 maart mogen we naar de stembus om onze lokale volksvertegenwoordigers te kiezen. Van de 380 gemeenten doen er dit keer 335 mee. Dertig jaar geleden waren er dat nog 774.
5 maart 2018 | Nieuws
Nederland wil Europese koploper worden in digitalisering, smart cities en mobiliteit. Die ambitie is gebaseerd op successen uit het verleden: Nederland heeft een uitstekende digitale infrastructuur en loopt voorop qua connectiviteit.  Dat is mooi om tegemoet te komen aan de explosieve groei in mobiel datagebruik door consumenten en bedrijven; de wereld van 3G en 4G. De toekomst is echter aan 5G. Deze nieuwe generatie mobiele technologie is cruciaal voor de introductie van zelfrijdende auto's, zorg op afstand en het internet der dingen: toepassingen die antwoord bieden op maatschappelijke vraagstukken als verstedelijking, mobiliteit, zorg en onderwijs. Europa ziet 5G als een strategische kans die bepalend kan zijn voor de maatschappelijke en economische toekomst van Europa en wil dat 5G in 2020 beschikbaar is. Blijft Nederland digitale koploper?
 
5 maart 2018 | Nieuws
Op 23 januari verzorgde de Public Affairs Practice van Hill+Knowlton een ontbijtsessie voor klanten en relaties. Daarin stond centraal wat we van het huidige kabinet kunnen verwachten. De regeringsploeg van Rutte zet in op breed maatschappelijk draagvlak via deelakkoorden, bijvoorbeeld op het gebied van pensioenen, mobiliteit en energie. Een mooie ambitie die tegelijkertijd in de weerbarstige realiteit van de polder het risico van vertraging of afstel in zich draagt. Voor bedrijven is het een mogelijkheid om invloed uit te oefenen.
5 maart 2018 | Nieuws
Rolf Harbers helpt de businessdoelstellingen van bedrijven te realiseren in hun interactie met de buitenwereld. Hij adviseert en voert uit waar media, politiek en de business op elkaar inwerken. ...
4 januari 2018 | Experts
“Het populisme heeft niet gewonnen”, sprak Mark Rutte op de verkiezingsavond. En ja, de opluchting was bij velen groot dat de PVV niet de grootste was geworden. Daarna volgden gelukkig ook Frankrijk en Duitsland. Europa was blijkbaar niet zo gek geworden als de VS.
21 december 2017 | Nieuws
Naar onze analyse is dit de trend die zich in 2018 versterkt voort zal zetten: een hausse aan complexe sociaal-economische uitdagingen die niet primair via overheidsbeleid of bestuur worden opgelost maar waar “multi-stakeholder benadering” een doorslaggevende rol speelt. Wereldwijde trends als digitalisering, klimaatverandering en verstedelijking zorgen ook in Nederland voor urgente behoefte aan oplossingen voor vraagstukken omtrent mobiliteit, uitputting van grondstoffen, leefbaarheid en arbeidsparticipatie. Innovatie en nieuwe technologieën zijn cruciaal. Zorgen over privacy en security moeten worden geadresseerd.
21 december 2017 | Nieuws
Als de discussie over de dividendbelasting iets duidelijk maakt, is het wel hoe ongelooflijk lastig het voor bedrijven kan zijn om te manoeuvreren tussen verschillende belangen. Belangen die uiteenlopen, en toch allemaal zwaar wegen. En dat in een maatschappelijk klimaat waar steeds het gevaar dreigt dat je publiekelijk aan de schandpaal wordt genageld. Drie lessen uit de discussie tot nu toe.
21 december 2017 | Nieuws