Ontmoet onze senior adviseurs
Persberichten en andere nieuwsuitingen van Hill+Knowlton Strategies

Werken bij Hill+Knowlton Strategies

Hill+Knowlton Strategies is een communicatieadviesbureau dat in twee dingen wil uitblinken: strategisch advies in communicatie en succesvolle implementatie van dit advies.
Werken bij Hill+Knowlton Strategies
Want een strategie is slechts zo goed als haar uitvoering. Dat betekent dat het werk deze beide componenten altijd met zich meebrengt - in welke functie dan ook.


De senior consultant is net zo goed bij de uitvoering van de plannen betrokken als dat de junior consultant een grote rol kan hebben in de voorbereiding van strategische adviezen.


Ons kantoor heeft een adviesstaf van 27 personen, waarvan 16 senior adviseurs. Dit onderstreept dat er bij Hill+Knowlton Strategies op hoog niveau wordt gewerkt aan stevige opdrachten. Tevens maakt het duidelijk dat er van junior consultants veel wordt verwacht op het gebied van ondersteuning.


Hill+Knowlton Strategies oefent als top-communicatiebureau een grote aantrekkingskracht uit op ambitieuze mensen die carrière willen maken in de communicatiebranche. Dat komt vooral door de aansprekende merken, producten en bedrijven waarvoor wij werken.


Hill+Knowlton Strategies kenmerkt zich door een informele sfeer, een resultaatgerichte instelling en aandacht voor het ontwikkelen van talent.


Hill+Knowlton Strategies is altijd klaar om nieuwe talenten of ervaren specialisten als medewerker te verwelkomen.