Ontmoet onze senior adviseurs
Persberichten en andere nieuwsuitingen van Hill+Knowlton Strategies

Regisseurs van Beïnvloeding

Hill+Knowlton Strategies wordt door opdrachtgevers ingeschakeld als het er echt om gaat. Ons bureau is met zijn ervaren team van specialisten als geen ander in staat om op hoog strategisch niveau te opereren en bedrijven en organisaties in de meest lastige omstandigheden te helpen. Of dat nu gaat om versteviging of bescherming van de bedrijfsreputatie, veranderende wetgeving, fusies en overnames, productintroducties of crises. In deze situaties treden wij op als regisseur van beïnvloeding, gericht op het beïnvloeden van stakeholders die voor onze opdrachtgevers relevant zijn. Wij doen dit via een grote verscheidenheid aan kanalen, zowel digitaal als traditioneel.

 
Regisseurs van communicatie Hill+Knowlton Strategies
Ons bureau is al meer dan veertig jaar gevestigd in Nederland. Onze moedermaatschappij, Hill+Knowlton Strategies Inc, bestaat al bijna negentig jaar. John Hill en Don Knowlton waren in 1927 de communicatiepioniers van hun tijd. Deze vernieuwingsdrang is ook vandaag nog aanwezig. Hill+Knowlton was het eerste bureau dat zijn deuren in Rusland en China opende en bouwt nu voortvarend aan zijn aanwezigheid in Afrika. Deze wereldwijde expansie leidt ertoe dat wij vandaag in 50 landen aanwezig zijn met zo’n 87 kantoren. Als klant profiteert u van de voordelen van dit netwerk, waarin lokale en internationale expertise ook voor uw specifieke vraagstuk kan worden ingezet. Vanuit onze Nederlandse vestiging werken wij nauw samen met onze meer dan 2500 collega experts wereldwijd.


Juist wanneer het erom gaat, wanneer onze klanten voor de meest uitdagende strategische situaties staan, beïnvloeden wij met de juiste boodschap en middelen de publieke opinie, het politieke sentiment en de opvattingen van experts. De consultants van Hill+Knowlton Strategies staan tot uw beschikking en regisseren inhoud, vorm, kanalen en timing van de communicatie. Betrouwbare adviseurs met uitgebreide expertise en kennis; toegewijde partners in uw team.