Ontmoet onze senior adviseurs
Persberichten en andere nieuwsuitingen van Hill+Knowlton Strategies

Partner-organisaties

Hill+Knowlton Strategies is in Nederland partner van een aantal (maatschappelijke) organisaties.


Johan Cruyff Foundation – richt zich op (gehandicapte) jeugd en bewegen met Cruyff courts en activiteiten voor gehandicapte kinderen en opleidingen
+ Sport&Zaken – gelieerd aan NOC*NSF en richt zich op ondersteuning van sportbonden
SportKnowHowXL - SportKnowHowXL.nl is de best bezochte weblocatie (500.000 bezoekers per jaar) als het gaat om (top)sport, sporters, beleidsmakers, onderzoekers, adviseurs en bestuurders. Een zeer inspirerende internetomgeving met heel veel informatie. Ook voor onze sportpractice. Daar sluiten wij graag bij aan als partner.
Young Captain Award – prijs voor jonge leiders binnen (grote) organisaties.
M&A Community - platform voor professionals werkzaam in M&A, Corporate Finance en Private Equity. +
+ Koningsspelen - een initiatief van het Nationaal Comité Inhuldiging. Ter gelegenheid van de troonswisseling wordt op 26 april een Koningssportdag en Koningsontbijt voor kinderen in het basisonderwijs georganiseerd.
Ronald McDonald's Kinderfonds - Het Kinderfonds ontwikkelt, ondersteunt en exploiteert voorzieningen die concreet bijdragen aan het welzijn van zieke of gehandicapte kinderen en hun familie.
+ Young Financials Network (YFINN) - YFINN, opgericht in mei 2014, is een netwerkorganisatie en denktank voor en door young professionals werkzaam in de financiële sector van Nederland. De missie van YFINN is om met elkaar een bijdrage te leveren aan de versterking en vernieuwing van de financiële sector in Nederland door het organiseren van thema-activiteiten en het ontwikkelen van gedachtegoed dat het delen waard is. Bovendien zijn de activiteiten bedoeld om peers te leren kennen en kennis te delen.