Ontmoet onze senior adviseurs
Persberichten en andere nieuwsuitingen van Hill+Knowlton Strategies

Hill+Knowlton Strategies Young Professional selectiedagen 2017 op 10 en 11 mei

Wie zijn wij?

Hill+Knowlton Strategies is een communicatieadviesbureau dat door opdrachtgevers wordt ingeschakeld als het er echt om gaat. Ons bureau is met zijn ervaren team van specialisten als geen ander in staat om op hoog strategisch niveau te opereren en bedrijven en organisaties in de meest lastige omstandigheden te helpen. Of dat nu gaat om versteviging of bescherming van de bedrijfsreputatie, veranderende wetgeving, fusies en overnames, productintroducties of crises. In deze situaties richten wij ons op het beïnvloeden van stakeholders die voor onze opdrachtgevers relevant zijn via een grote verscheidenheid aan kanalen.

 
Young Professional programma Hill+Knowlton Strategies
Het programma
Het Young Professional programma bij Hill+Knowlton Strategies is in de eerste plaats 'training on the job'. Als young professional word je aan een aantal teams toegevoegd binnen verschillende practices, werk je met verschillende adviseurs, voor diverse klanten en voer je de meest uiteenlopende opdrachten uit. Vanaf het begin krijg je al veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je leert plannen maken in teamverband en projecten efficiënt en doelgericht uit te voeren, journalisten benaderen, persconferenties organiseren en effectief schrijven. Binnen het programma doorloop je verschillende functieniveaus. Je doet veel praktijkervaring op en leert zo de kneepjes van het communicatievak. Je krijgt uiteindelijk steeds meer verantwoordelijkheid binnen en voor accounts. Zo word je klaargestoomd voor een consultantpositie bij Hill+Knowlton Strategies.
 
Jouw ontwikkeling
Vanaf het begin heb je met opdrachtgevers en collega's in binnen- en buitenland te maken. Naast 'training on the job' is er tijd gereserveerd om je kennis in rap tempo te vergroten. Het Young Professional programma voorziet in met name interne trainingen waar je samen met andere collega's uit het Nederlandse én wereldwijde Hill+Knowlton netwerk aan deelneemt. Bijvoorbeeld op het gebied van adviesvaardigheden, mediarelaties en schrijfvaardigheden. Daarnaast word je begeleid door een senior coach.


Ben jij onze nieuwe Young Professional?
Voor het Young Professional Programma zijn wij opzoek naar jonge academici en hbo’ers en die zich herkennen in het volgende profiel:
Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
Je hebt affiniteit met communicatie en tijdens je studie of daarna al relevante (werk-) ervaring opgedaan;
Je bent open en nieuwsgierig;
Je durft initiatief te nemen en actief een bijdrage te leveren;
Je bent ondernemend en gaat proactief op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden;
Je kunt heldere analyses maken van complexe vraagstukken;
Je toont ambitie en je wilt graag leren;
Je toont eigenaarschap voor jouw werkzaamheden en bent resultaatgericht;
Je kunt prima zelfstandig werken, maar je beschikt ook over goede interpersoonlijke vaardigheden;
Je voelt je thuis in de wereld van social media, influencers en bloggers/vloggers
Je begrijpt de waarde van content, in zowel woord als beeld 
Je voelt je comfortabel in een dynamische omgeving en hebt een flexibele instelling.
Wij werken met de beste mensen in het vak en investeren graag in jong talent. Jong talent dat bereid is zich onder te dompelen in de dynamische wereld van communicatiestrategie en –advies. Herken jij je in dit profiel? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatiebrief of video* en CV voor 26 april 2017 naar recruitment_ams@hkstrategies.com.
 
Binnen twee weken na deze deadline hoor je of je wordt uitgenodigd voor één van de twee selectiedagen die plaatsvinden op 10 en 11 mei. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Rick Versteegh via bovengenoemd e-mailadres of via 020-404 47 07.
 
Benieuwd naar de ervaringen van Young Professionals bij Hill+Knowlton Strategies? Bekijk dan eens de interviews in ons Young Professionals filmpje. Klik daarvoor op de beeldschermafbeelding in de kolom hiernaast.
 
*Wil je een motivatievideo insturen, dan vragen wij je jouw video van maximaal 2 minuten te uploaden op YouTube en de video op ‘unlisted’ te zetten. Op deze manier is de video alleen zichtbaar voor mensen waar jij de link mee deelt. De link kun je, samen met jouw CV, delen via bovengenoemd e-mailadres. 


 

Voor meer informatie :