15 oktober 2004

Wie wint € 1000,- voor een goed doel met de Hill & Knowlton 'ontwerp een kerstkaart' actie?

Wegens groot succes heeft Hill & Knowlton Nederland besloten een vervolg te geven aan de kerstkaartenactie. Ook dit jaar willen we de creativiteit van kinderen ‘gebruiken’ voor een originele kerstgroet aan onze relaties. Om onze kerstgedachte te delen, belonen we het meest creatieve ontwerp met de hoofdprijs van € 1.000,- die de winnaar zelf aan een goed doel naar eigen keuze mag schenken.
De actie werkt als volgt:
Elk kind tot 12 jaar nodigen we hierbij uit om een kerstkaart te ontwerpen. Niet alleen uw kinderen kunnen meedoen, maar ieder kind in uw omgeving die het leuk vindt. De meest originele inzending wordt onze officiële Hill & Knowlton kerstkaart voor dit jaar en we versturen hem per e-mail naar al onze relaties, uiteraard onder vermelding van de naam van de winnaar en met een toelichting van hem of haar over de gedachte achter de kaart.


Er is aan de wedstrijd een prijs van € 1.000,- verbonden voor een goed doel. De winnaar mag bepalen welk doel die prijs krijgt en ontvangt zelf ook een mooie prijs! Natuurlijk hebben we voor elke deelnemer een leuke attentie.


Alle inzendingen worden op deze site tentoongesteld, onder vermelding van naam een leeftijd van de inzender. Een onafhankelijke deskundige jury beoordeelt ook dit jaar de inzendingen. De jury krijgt bij de beoordeling alleen het ontwerp voor de kaart en de leeftijd van de inzender te zien. Stuur de inzending per post of per e-mail aan Anouk Koning. Adres: Weerdestein 20, 1083 GA Amsterdam. E-mail: akoning@hillandknowlton.com


De inzendingen moeten door ons ontvangen zijn maandag 20 december en de uitslag wordt op dinsdag 21 december op onze website bekend gemaakt!