22 januari 2007

Van Seeters nieuwe CEO van Hill & Knowlton Nederland

Van der Grint als Strategy Director verder bij communicatieadviesbureau

Amsterdam, 22 januari 2007 – Communicatieadviesbureau Hill & Knowlton Nederland heeft Jeroen van Seeters benoemd als Chief Executive Officer. Hij volgt hiermee Frans van der Grint op, die per 1 januari 2007 is terug getreden als CEO om bij het bureau verder te gaan als Strategy Director.
Van Seeters (1968) had al zes jaar zitting in de directie van Hill & Knowlton Nederland en was daarin onder meer verantwoordelijk voor de groepen Change & Internal, Marketing en Healthcare. Als een van de Strategy Directors van het kantoor opereert hij tevens als senior counsellor voor klanten. “Dat laatste zal ik blijven doen, naast de nieuwe uitdaging om leiding te geven aan de verdere ontwikkeling van ons succesvolle bureau”, aldus Van Seeters.


In de afgelopen zeven jaar heeft Van der Grint dezelfde combinatie van manager en adviseur vervuld. ‘Het is nooit mijn ambitie geweest om tot in lengte van jaren de functie van CEO te blijven invullen”, zegt hij. “Mijn passie ligt bij het communicatievak. De combinatie met de verantwoordelijkheden als manager is mij uitstekend bevallen, maar nu vind ik dat de tijd is gekomen om mij weer volledig te richten op mijn professionele ontwikkeling.“


Jeroen van Seeters is sinds 2001 in dienst bij Hill & Knowlton. Als Strategy Director was hij gespecialiseerd in advisering, coaching en training van klanten in communicatiestrategie, messaging en (media-) presentatie. Jeroen keerde destijds terug bij Hill & Knowlton na een periode bij Shandwick International, waar hij werkte als adjunct- directeur. Daarvoor was hij bij Hill & Knowlton Senior Adviseur Corporate Communications en heeft hij de Healthcare, Pharma & Nutrition practice opgezet.