25 november 2004

Succesvolle internationale persbijeenkomst van Remeha

De nieuwe De Dietrich Remeha Holding onder de aandacht brengen van de internationale vakpers en direct de nieuwste ketel, de Remeha Gas 310 ECO, introduceren. Dat was de vraag waarmee Remeha Hill & Knowlton benaderde. Het resultaat: een geslaagde persbijeenkomst voor vakpers uit acht landen in het Amsterdamse Hotel De L’Europe.
Remeha is de grootste producent van cv-ketels in Nederland. Om de positie op de Europese markt verder te versterken, is Remeha een alliantie aangegaan met het Franse ketelbedrijf De Dietrich. Hill & Knowlton begeleidde deze nieuwe De Dietrich Remeha Holding bij het organiseren van een persevenement voor vakpers uit acht landen in Amsterdam. Activiteiten behelsden onder meer het formuleren van kernboodschappen, het briefen van lokale kantoren van Remeha, het opstellen van Q&A documenten en persmaterialen en de logistieke coördinatie van het evenement.


Verkoop Directeur Nederland Arthur van Schayk: “Dankzij deze professionele bijeenkomst kreeg de internationale vakpers de uitgelezen mogelijkheid om meer te horen over onze strategie en onze uitgebreide productlijn, en ze konden meteen de Gas 310 ECO van dichtbij bekijken. Wij kregen zo de kans om een persoonlijke relatie op te bouwen met relevante media. De reacties waren erg positief, voor ons een zeer plezierige ervaring.”


Naast de voorbereiding en executie van de internationale persbijeenkomst, is Hill & Knowlton betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van een communicatiestrategie voor De Dietrich Remeha voor de komende jaren.