14 december 2016

Sabine Post-de Jong treedt toe tot directie Hill+Knowlton Strategies B.V.

Sabine Post-De Jong (41) treedt met ingang van 1 januari 2017 toe tot de directie van communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies. Sabine is sinds 2011 werkzaam bij het bureau, waar zij leiding geeft aan de adviesactiviteiten op het gebied van M&A en Financiële communicatie. In haar nieuwe functie zal zij tevens verantwoordelijk worden voor Business Development van Hill+Knowlton in Nederland.
Sabine Post-de Jong treedt toe tot directie Hill+Knowlton Strategies B.V.
“Sabine heeft zich bewezen als een uitstekend boardroomadviseur, met een analytische kijk op de bedrijfs-strategische uitdagingen van onze opdrachtgevers. Sabine’s expertise op dit gebied, in combinatie met haar uitgebreide ervaring binnen het Nederlandse bedrijfsleven maakt dat zij als geen ander in staat is bij te dragen aan de meest gecompliceerde communicatievraagstukken van onze opdrachtgevers. Juist in een tijd waarin organisaties te maken hebben met ingrijpende en snelle veranderingen en een volatiel stakeholderlandschap, is haar diepgaand inzicht in gerelateerde communicatie vraagstukken van grote toegevoegde waarde”, zegt Frédérique Demenint-van der Ven, CEO van Hill+Knowlton Strategies Nederland.
Met de toevoeging van Sabine aan het directieteam verankert Hill+Knowlton haar dienstverlening op dit gebied op het hoogste niveau binnen de organisatie en is het bureau nog beter in staat de positie als trusted advisor bij de meest uitdagende communicatievraagstukken verder uit te bouwen.
De afgelopen jaren is het team van M&A communicatie professionals onder leiding van Sabine betrokken geweest bij een groot aantal beeldbepalende transacties, waaronder de IPO van Takewaway.com, de overname van Koninklijke Ten Cate door Gilde Buy-Out Partners, de overname van Fokker Technologies door GKN, de fusie tussen Ahold en Delhaize en de combinatie van D.E. Master Blenders en Mondelēz. Sabine zal naast haar directieverantwoordelijkheden nadrukkelijk actief blijven als adviseur voor de Raden van Besturen en Raden van Commissarissen op de meest spannende momenten.
 Per 1 januari 2017 bestaat de voltallige directie van het bureau uit Frédérique Demenint- van der Ven (CEO), Jack de Vries (Board Director, practice lead Public Affairs), Sabine Post- de Jong (Board Director, practice lead M&A en Financial) en Jenny Grevenstuk (Finance Director).