8 december 2005

Release Party eerste Motorola met iTunes groot succes

Motorola introduceerde onlangs ROKR, ‘s werelds eerste mobiele telefoon met iTunes, in Nederland. De Motorola ROKR, voorzien van een 512 mb geheugenkaart maakt het mogelijk om 100 songs te uploaden, door gebruik te maken van iTunes software op de computer. Om de muziekervaring compleet te maken heeft de ROKR 3d stereo sound speakers of natuurlijk een (witte) headset. Verder is de ROKR onder andere voorzien van een VGA camera, kleurendisplay en bluetooth.
Om ruchtbaarheid te geven aan deze wereldprimeur organiseerde Hill & Knowlton in samenwerking met DinnerDance een Release Party in Caffe PC in Amsterdam. Tijdens een korte productpresentatie werd de ROKR en een aantal nieuwe Motorola producten voor 2006 gepresenteerd waarna op informele manier tijdens een diner, bereid door topkok Jacob Willemsen, werd door de 25 aanwezige journalisten uitgebreid bijgepraat over de producten van Motorola en de telecomindustrie in het algemeen. Een ROKR goody bag werd hen na afloop overhandigd.


De Release Party heeft tot veel media aandacht geleid in zowel telecom/technologie als lifestyle bladen. De reacties van journalisten na afloop van het evenement waren zeer positief, zowel over de vorm als over de inhoud van het event.