10 oktober 2006

Olympische Bid Comités PyeongChang en Chicago in zee met Hill & Knowlton

(PeyongChang / Chicago, 10 oktober) – De Bid Comités van de Olympische Winterspelen 2014 (PyeongChang) en Zomerspelen 2016 (Chicago) hebben bekend gemaakt dat ze het internationale communicatieadviesbureau Hill & Knowlton in de arm hebben genomen voor hun communicatieactiviteiten.
Hill & Knowlton gaat de Bid Comités van PyeongChang en Chicago ondersteunen bij de ontwikkeling en implementatie van een wereldwijde communicatiestrategie met als doel de organisatie van de Olympische Spelen in 2014 (PyeongChang) en 2016 (Chicago). Het communicatieadviesbureau biedt support bij het uitdragen van de Olympische visies van de steden en de organisatie van belangrijke evenementen voor onder meer internationele media.


“Hill & Knowlton wordt zeer gerespecteerd in de Olympische beweging. Het bureau begrijpt wat we willen bereiken en heeft de ervaring en expertise om ons te helpen bij het verwezenlijken van ons doel” aldus Pat Ryan, voorzitter en CEO van het Bid Comité van Chicago 2016.


“Hill & Knowlton heeft veel ervaring met internationale sportmarketing, die ons gaat helpen bij het uitdragen van onze Olympische visie naar de buitenwereld.” aldus Governor Kim Jin-Sun, uitvoerend president van het Bid Comité van PyeongChang.