4 maart 2005

OMA, het nieuwe mediarelatie beheersysteem van Hill & Knowlton

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen en om mediarelaties nóg beter te beheren, heeft Hill & Knowlton gekozen voor een nieuw mediarelatie beheersysteem. Het systeem dat binnen Hill & Knowlton bekend staat als OMA – van Online MEDIAtlas - is van ANP Pers Support en PR Newswire.
MEDIAtlas voldoet aan drie belangrijke criteria die Hill & Knowlton had opgesteld voor het ideale mediarelatie beheerssysteem: het systeem moet gebruiksvriendelijk en meer dan een database zijn, en opgeslagen informatie moet snel op te halen en te delen zijn met klant of collega.


OMA is een on-line tool die dagelijks up to date wordt gehouden door ANP Pers Support en Hill & Knowlton zelf. Tot in detail kan relevante informatie over journalist en medium in OMA worden ingevoerd. OMA is voor Hill & Knowlton dus veel meer dan een database en daar profiteren haar klanten weer van. Een deel van OMA is alleen toegankelijk voor de consultants van Hill & Knowlton. Dit levert Hill & Knowlton een onderscheidend vermogen op. Omdat wij immers gebruikmaken van unieke kennis over journalisten en media.