27 juni 2011

Nieuwe senior versterkt Financial Practice Hill+Knowlton Strategies

Met de komst van Sabine Post -de Jong versterkt communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies de Financial Practice. Ze zal vooral actief zijn binnen het M&A-team van Hill+Knowlton Strategies. Sabine Post-de Jong komt van TNT N.V., waar ze de functie van Corporate Strategy Manager bekleedde.
Nieuwe senior versterkt Financial Practice Hill+Knowlton Strategies
Met haar brede ervaring in private equity, investor relations en corporate strategie zal Sabine Post zich gaan bezighouden met het adviseren van bestuurders en directies bij een breed scala aan financiële en strategische communicatie issues. Binnen de Financial Practice krijgt Sabine Post als senior consultant een rol in het ervaren M&A communicatieteam van Hill+Knowlton Strategies, dat betrokken is bij vrijwel alle toonaangevende fusies en overnames van en met Nederlandse ondernemingen.


“Onze Financial Practice heeft al enkele jaren een leidende positie op het gebied van financiële communicatie en groeit nog steeds. Daarin past de komst van iemand met het kaliber van Sabine. De diversiteit in haar achtergrond sluit uitstekend aan bij onze aanpak, waarbij wij een unieke mix weten te maken van IR, corporate reputatie en issue management”, zegt Managing Director Ingo Heijnen van Hill+Knowlton Strategies. “We verwachten de komende tijd een toename van cross border transacties en ook daarin kan Sabine een goede bijdrage leveren.”


Carrière
Voordat ze bij Hill+Knowlton Strategies begon in 2011, werkte Sabine voor TNT als Corporate Strategy Manager, waar zij de Raad van Bestuur adviseerde over belangrijke strategische zaken zoals de scheiding van haar post en express bedrijven. Daarvoor was ze Investor Relations Manager bij TNT, waar ze de communicatie verzorgde over diverse zaken die significante invloed op de aandelenkoers hadden, zoals de verkoop van een divisie en de Europese post liberalisering. In deze rol was Sabine de eerste contactpersoon met financieel analisten en investeerders. Voordat ze haar MBA haalde aan INSEAD, Fontainebleau, startte Sabine haar carrière bij Gilde Buy-Outs waar zij zich bezighield met zowel nieuwe private equity transacties als portfolio management.