14 november 2004

Nieuwe klanten

Nieuwe klanten
Natuzzi
Hill & Knowlton Nederland is inmiddels druk bezig met de uitvoering van de activiteiten voor Natuzzi, de grootste fabrikant in Italiƫ op het gebied van woninginrichting en wereldleider in lederen banken. Naast de doorlopende press office werkzaamheden zoals publiciteit rondom speciale evenementen, wordt Hill & Knowlton ook ingeschakeld bij de ontwikkeling van het merkenbeleid, evenals de activiteiten om dit beleid verder vorm te geven.


Roche: Tamiflu
Met trots voegt Hill & Knowlton een nieuw product toe aan haar inmiddels zeer uitgebreide Roche portofolio. Roche heeft Hill & Knowlton namelijk gevraagd een communicatieplan te produceren voor Tamiflu. Tamiflu is een middel ter preventie en behandeling van influenza, ofwel griep.


Vesteda
Vesteda is een woningbeleggingsfonds, als managementorganisatie gespecialiseerd in de ontwikkeling en exploitatie van huurwoningen in het duurdere segment. Als marktleider in dit segment richt Vesteda zich op mensen die grote waarde hechten aan luxe wonen, een hoog wooncomfort en een aangename leefomgeving. Vesteda ziet zichzelf als een professionele en betrouwbare verhuurder die zich wil onderscheiden door woongenot te bieden en bij te dragen aan het 'prettig leven' van haar huurders. Hierbij gaat Vesteda verder dan 'alleen' het beschikbaar stellen van de woning. Hill & Knowlton is gevraagd mee te denken hoe en op welke wijze en via welke middelen Vesteda haar verschillende doelgroepen het beste kan bereiken. Hill & Knowlton is betrokken bij de communicatie op corporate niveau maar ook rondom projecten als de Vesteda Toren in Eindhoven, Landmark in Bergen op Zoom en de Commissaris in Venlo.