2 maart 2005

Nieuwe klanten

Nieuwe klanten
Boston Scientific
Boston Scientific is toonaangevend in de ontwikkeling en productie van stents die dichtgeslibde bloedvaten moeten open houden. Het healthcare team van Hill & Knowlton werkt sinds kort, na een gewonnen internationale bureaucompetitie, samen met de collega's uit Londen aan de pan-Europese PR voor dit bedrijf. Het Amsterdamse smaldeel houdt zich vooral bezig met de pan-Europese corporate communicatie voor Boston Scientific.


T for Telecom
T for Telecom - de telecomspecialist op het gebied van onder andere mobiele telefonie, ADSL en digitale televisie - is bezig met een verscherping van de communicatie rondom de producten en diensten die het bedrijf aanbiedt en heeft Hill & Knowlton gekozen als adviseur voor dit traject. Met bijna honderd winkels door het hele land is T for Telecom één van de grootste aanbieders van telecommunicatie in Nederland.


ING Retail
ING Retail heeft Hill & Knowlton ingeschakeld om haar te ondersteunen bij de verdere professionalisering van de interne communicatie voor de ruim 10.000 medewerkers van ING Retail. Onder ING Retail vallen de merken Postbank, ING Bank en RVS Verzekeringen, met ieder hun eigen cultuur en leiders. Kern van de opdracht is de vraag hoe CEO en directie van ING Retail de diverse interne doelgroepen achter hun visie kunnen scharen en een deel van hen ook kunnen mobiliseren om een bijdrage aan de Retail doelstellingen te leveren. Hill & Knowlton ondersteunt onder andere bij het formuleren en uitvoeren van een themagedreven communicatieplan en de verrassende en effectieve invulling van topmeetings.