6 juni 2005

Nieuwe klanten

Nieuwe klanten
Jabra
Jabra is een toonaangevend consumentenmerk voor innovatieve mobiele en handsfree communicatieproducten, waaronder bekabelde en draadloze Bluetooth-headsets en mobiele accessoires. Samen met de collega’s van Hill & Knowlton België is Hill & Knowlton Nederland onderdeel van het pan-Europese Jabra pr-team en verantwoordelijk voor de marketing-pr in de Benelux.


Nutricia
Nutricia Baby- en Kindervoeding Nederland, onderdeel van Numico, heeft Hill & Knowlton ingeschakeld om te werken voor haar baby- en kindervoeding portfolio: Nutrilon, Olvarit en Bambix. Al meer dan honderd jaar is Nutricia toonaangevend in baby- en kindervoeding en klinische voeding. Voor 2005 staan verschillende introducties gepland waar Hill & Knowlton Nutricia in ondersteunt.


Pink Ribbon
Hill & Knowlton zet zich ook dit jaar in voor borstkankerbestrijding. Sanoma Uitgevers maakt dit jaar de tweede uitgave van het tijdschrift Pink Ribbon en vroeg Hill & Knowlton en Weaver PR om weer belangeloos mee te werken. Deze taak nemen beide bureaus met enthousiasme op zich. In oktober, de internationale borstkankermaand, verschijnt het tijdschrift.


Pink Ribbon is een tijdschrift dat bijdraagt aan de bewustwording voor borstkanker. De opbrengst van het tijdschrift gaat naar de stichting Pink Ribbon. In 2004 is ruim €530.000 opgehaald.