8 december 2005

Nieuwe klanten najaar 2005

Nieuwe klanten
SZK Kinderopvang
SZK Kinderopvang biedt diverse vormen van kinderopvang aan: van gastouderopvang en kinderdagopvang tot buitenschoolse opvang en kidsclubs. De organisatie, met vele vestigingen in de regio Zoetermeer en ver daarbuiten, is een van de grootste kinderopvangorganisaties in Nederland en kenmerkt zich door een vooruitstrevend pedagogisch beleid. Hill & Knowlton gaat SZK Kinderopvang ondersteunen bij de interne en externe communicatie in een grootscheeps veranderingstraject, waarmee de organisatie zichzelf nog beter wil voorbereiden op haar groeiende rol in de maatschappij.


Orde van Medisch Specialisten
Hill & Knowlton is door de Orde van Medisch Specialisten gevraagd voor de begeleiding van de communicatie voor de DBC-ondersteuningsteams (Diagnose Behandeling Combinatie) en de publiciteit daarover. Dit alles in het kader van de landelijke invoering van een nieuwe financieringsstructuur voor de zorg. De Orde-DBC-Ondersteuningsteams, waar medisch specialisten deel van uitmaken, bespreken met besturen van medische staven in de ziekenhuizen de stand van zaken met betrekking tot de registratie, validatie, contractering en financiën van DBC. Vervolgens vinden presentaties van deze teams plaats voor specialisten waarin uitleg wordt gegeven en ervaringen worden uitgewisseld.


UCB: Xyzal
UCB Pharma heeft Hill & Knowlton ingeschakeld om in samenwerking met reclamebureau F&M in Naarden de communicatie rondom Xyzal te begeleiden. Dat betekent dat de Healthcare Groep van Hill & Knowlton na de succesvolle introductie van Kentera voor nog een product van UCB Pharma aan de slag gaat. Xyzal is medicatie voor mensen met allergieën zoals hooikoorts, huisstofmijt en dieren. De campagne zal zowel op artsen als op patiënten gericht zijn.