7 december 2006

Nieuwe klanten

Nieuwe klanten
Mamut Software
Succesvolle Noorse leverancier van administratieve software voor de klein zakelijke markt, geïntegreerd met andere applicaties zoals betaalsystemen, relatiebeheer, bedrijfsplanning. Hill & Knowlton verzorgt de media relaties over product en bedrijf in onderlinge afstemming met de andere kantoren.
IsoTis
IsoTis, een van oorsprong Nederlands orthobiologisch bedrijf, benaderde Hill & Knowlton om aandeelhouders in Nederland en Canada optimaal te informeren en enthousiast te maken voor de voorgenomen “verhuizing” van de Nederlandse, Zwitserse en Canadese beursnoteringen naar NASDAQ. Een (koers)gevoelig en complex project waarbij de financiële expertise en het internationale netwerk van Hill & Knowlton goed van pas komen.


Stichting LaLuz
LaLuz is een vrijwilligersorganisatie die kosteloos young professionals samenbrengt met ideële organisaties om - naast hun carrière - opdrachten te vervullen die specifieke expertise en drive vereisen. De professionals die LaLuz plaatst, hebben ervaring op het gebied van bijvoorbeeld strategie & organisatie, marketing, financiën, ICT of juridische zaken. Zij kunnen voor uiteenlopende opdrachten worden ingeschakeld, die verschillen in tijdsbesteding en termijn. Sinds 2004 zijn dankzij LaLuz al ruim 250 young professionals bij ideële organisatie ondergebracht. Inmiddels hebben ruim 1500 professionals en 400 ideële organisaties zich bij LaLuz ingeschreven.


Hill & Knowlton heeft zich verbonden aan LaLuz en zal pro bono de communicatieactiviteiten voor de stichting op zich nemen. Hieronder valt advies rondom de positionering, doorlopende mediarelaties en PR-ondersteuning rondom LaLuz-evenementen.


Voice Data Bridge
Voice Data Bridge is gespecialiseerd in het ontwikkelen van geavanceerde oplossingen voor telefoonnummerinformatie, database management en spraakherkenning. Het bedrijf heeft verregaande expertise in callcenter management en het hosten van nummerinformatiedienst toepassingen. De innovatieve dienstverlener is marktleider in nummerinformatiediensten gebaseerd op spraakherkenning. Voice Data Bridge heeft Hill & Knowlton gevraagd om het bedrijf en een nieuwe dienst te introduceren bij de Nederlandse media.