8 december 2006

Nieuwe energie voor ex-kankerpatiënten

Rob Heijne heeft Hill & Knowlton benaderd met het verzoek hem bij te staan bij de opening van zijn NewLifeStyleResort, net over grens in Duitsland. Rob is overlever van acute lymfatische leukemie (ALL). Na zijn ziekteperiode missen Rob en zijn gezin een vorm van nazorg die aansluit bij hun eigen, positieve manier van leven.
In december 2004 richt Rob de stichtingangelsfound op met als doel om ex-kankerpatiënten en hun naasten met elkaar in contact te brengen. Met NewLifeStyleResort is de doelstelling van de stichtingangelsfound concreet gemaakt. Op deze vakantiebestemming, die tot stand is gekomen door giften, sponsors en donaties, kunnen overlevers van kanker in een positieve omgeving ervaren dat er een leven na de ziekte is.


Hill & Knowlton coördineert de mediastrategie en is aanwezig bij de officiële opening van het resort. Vlak daarvoor realiseert Hill & Knowlton een uitgebreide reportage over het resort in het RTL 4 programma ‘4 in het Land’. Dit en de lopende contacten met diverse dagbladen, tijdschriften en radio- en televisieprogramma’s hebben tot doel om op langere termijn meer bekendheid voor het resort te genereren en zodoende meer publiek te trekken.


Inmiddels hebben Rob Heijne en zijn gezin hun eerste gasten mogen verwelkomen. Daarmee is het NewLifeStyleResort nu echt begonnen!