24 maart 2014

Monique Landman treedt in dienst bij Hill+Knowlton Strategies als Director Project Management

.
Monique Landman treedt in dienst bij Hill+Knowlton Strategies als Director Project Management
Monique Landman is in vaste dienst getreden bij Hill+Knowlton Strategies als Director Project Management. Sinds de zomer van 2013 vervulde zij deze functie al op freelance basis als Associate Director. Met een toenemend aantal grote projecten waarbij het naast strategie ook aankomt op ‘operational excellence’ is de komst van Landman een belangrijke aanvulling voor Hill+Knowlton Strategies.
 
Monique Landman is ruim twintig jaar actief in dat vakgebied, waarvan de laatste tien jaar als zelfstandig project- en eventmanager. Zij combineert haar communicatie-achtergrond en strategische expertise met creatieve oplossingen en vertaalt deze naar realistische concepten die zij tot in detail uitvoert. Bij Hill+Knowlton begeleidt zij projectteams bij de aansturing en uitvoering van complexe projecten, zoals introducties, change management opdrachten en de communicatie rond grote fusies & overnames. Daarnaast voegt zij langjarige ervaring toe op het gebied van eventmanagement.
 
Ingo Heijnen, CEO van Hill+Knowlton Strategies in Nederland over deze aanstelling:
“Wij hebben nu bijna een jaar vrij intensief met elkaar kunnen samenwerken en elkaar beter leren kennen. Het is helder dat wij de ervaring en expertise van Monique nodig hebben om naast het aspect ‘strategic excellence’ ook onze ‘operational excellence’ op het hoogste niveau te brengen. Monique is in onze beleving de beste op dat vlak in Nederland – haar aanstelling werd dan ook door ons hele team met applaus ontvangen”.