17 juni 2013

M&A specialisten discussieren bij Hill+Knowlton Strategies in Londen over deal acceptance in Nederland

Hill+Knowlton Strategies was op 23 mei jl. gastheer van het eerste M&A event in samenwerking met Alex van Groningen in London City, waar ruim 75 professionals van Nederlandse en Britse origine bijeen kwamen op het hoofdkantoor van Hill+Knowlton Strategies aan Soho Square.
M&A specialisten discussieren bij Hill+Knowlton Strategies in Londen over deal acceptance in Nederland
How to get your deal accepted by all stakeholders in the Netherlands? Is it possible to close successful deals in the Netherlands operating in the City? And what is the role of your reputation in the success of an M&A deal?
 
Deze onderwerpen werden intensief bediscussieerd tijdens de drukbezochte Roundtable ‘Managing Dutch stakeholders in cross-border deals’, georganiseerd door Hill+Knowlton Strategies. Tijdens een levendige discussie werd aan de hand van recente vaderlandse business cases de macht van Nederlandse stakeholders besproken en hoe je daar in een dealproces mee om kunt gaan.
 
Na de Roundtable en de Masterclass ‘Verbeter je deal sourcing’ door private equity bedrijf Permira verzamelden alle aanwezigen zich in de Londense lobby van Hill+Knowlton Strategies  om met elkaar het glas te heffen tijdens het M&A CafĂ©.
 
Bekijk hier de foto’s.