22 augustus 2005

Kerncompetentie voor communicator

Presentatie- en performance training in trek

Doorslaggevend voor de daadwerkelijke impact van een verhaal is de verteller. Het belang van presentaties is groot, zo valt op te maken uit het stijgend aantal Message Development Sessies, speechwriting-opdrachten en de groeiende vraag naar training en coaching in presentatie en performance. De presentatie als het ‘moment suprème’.
“Presenteren is niet langer iets wat je nu eenmaal hebt of niet. Goed leiderschap is meer en meer verbonden met goed het woord kunnen voeren: een op een, in kleine groep of voor de troepen”, zegt Jeroen van Seeters, strategy director en trainer. “Klanten zijn zich hiervan bewust en vragen input en feedback op inhoud en vorm van hun cruciale presentaties. En zijn bereid zich hiervoor kwetsbaar op te stellen. Want alleen het resultaat telt.”


Hill & Knowlton verzorgt presentatietrainingen specifiek in voorbereiding op de daadwerkelijke presentatie. In een dagdeel komen inhoud en vorm van de presentatie uitgebreid aan bod en zit de trainer de presentator dicht op de huid voor een optimale performance. Meer weten? Neem contact op met Jeroen van Seeters via jvseeters@hillandknowlton.com