19 april 2010

Jeroen van Seeters benoemd tot CEO Hill & Knowlton Benelux

Hill & Knowlton kondigt vandaag de benoeming aan van Jeroen van Seeters tot CEO van de regio Benelux. Met ingang van 3 mei aanstaande zal hij naast zijn huidige functie als CEO van Hill & Knowlton Nederland ook de functie van CEO Hill & Knowlton België gaan vervullen.
Van Seeters (41) is een van de meest gerespecteerde professionals binnen het internationale netwerk van Hill & Knowlton. Hij heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van complexe internationale opdrachten, alsook in het leiden van teams van ervaren sector- en discipline-experts. Zijn benoeming betekent een belangrijke volgende stap in het verder uitbouwen van het huidige Brusselse team en zal op korte termijn worden gevolgd door meer senior benoemingen, met name op het gebied van public affairs. Jeroen zal voortaan rechtstreeks rapporteren aan Sally Costerton, CEO en Chairman van Hill & Knowlton EMEA. Ook zal hij zitting nemen in de EMEA Council van het bureau.


Sally Costerton: “In de voorbije maanden, na het vertrek van de vorige CEO in België, heb ik uitgebreid gesproken met klanten, kandidaten en diverse experts over wat zij op dit moment het meest missen in het Brusselse. Zonder enige uitzondering noemen zij dat er behoefte is aan een adviesbureau dat op succesvolle wijze beleid, regelgeving en communicatie-issues weet te combineren met een werkelijk begrip van  de business en bedrijfsvoering van de opdrachtgever. Van alle mensen met wie ik in mijn carrière heb mogen werken, weet Jeroen als geen ander businessfocus met klantfocus te verbinden. Ik ben dan ook erg verheugd dat hij deze belangrijke extra verantwoordelijkheid op zich heeft willen nemen. Jeroen is een uitzonderlijk leider voor zijn collega’s, met het vermogen om het beste talent uit de markt aan te trekken, te ontwikkelen en in de eigen kracht te laten opereren.”


Van Seeters: “De ijzersterke positie en voortdurende ontwikkeling van onze Nederlandse vestigingen in Amsterdam en Den Haag, stellen mij in staat deze extra verantwoordelijkheid op me te nemen. Ik zie er naar uit om samen te werken met het huidige Brusselse team van public affairs- en public relations professionals. Ik wil het team graag verder versterken met experts in juist die gebieden van onze dienstverlening die huidige en toekomstige klanten van ons vragen. Ik zie het als mijn opdracht om klanten in zowel de Brusselse als de Nederlandse markt te verzekeren van de breedte en diepte van de expertise in het Hill & Knowlton-netwerk.”