31 maart 2010

Jacqueline Hekkers gestart als Corporate Communication Director bij Hill & Knowlton

Jacqueline Hekkers (49) heeft de overstap gemaakt van RTL Nederland naar Hill & Knowlton. Als Corporate Communication Director zal zij zich bezighouden met vraagstukken op het gebied van de positionering en herpositionering van organisaties en merken, de herstructurering van organisaties en arbeidsvoorwaarden en board room positioning.
Jacqueline heeft langdurige en brede ervaring op het gebied van corporate communicatie, human resources,  interne en verandercommunicatie en crisis- en issuemanagement. Bij RTL Nederland was zij aanvankelijk als Directeur Communicatie en vervolgens als Chief Operating Officer verantwoordelijk voor talrijke grote veranderprojecten. Deze hadden onder meer te maken met lanceringen en herpositioneringen van o.a. RTL Media en met herstructureringen van de organisatie. Jacqueline heeft twee doctoraalstudies talen en haar MBA bedrijfskunde afgerond. Sinds 15 maart dit jaar is zij toegetreden tot het senior kader van Hill & Knowlton Nederland.


Jeroen van Seeters, CEO van Hill & Knowlton Nederland: “Het is een helder signaal in onze wereld - die van het strategisch communicatieadvies- dat een bestuurslid van een toonaangevend mediabedrijf in Nederland zich aansluit bij de groep senior adviseurs van Hill & Knowlton Nederland. De problematiek van onze klanten komt uit de Boardroom en onze adviezen en oplossingen moeten werken in de Boardroom. Jacqueline heeft, met haar ruime ervaring, laten zien daadwerkelijke veranderingen binnen grote bedrijven en bedrijfsonderdelen te kunnen realiseren. En dat in een omgeving die voortdurend in de publieke en politieke aandacht staat. Kortom een overtuigende en welkome aanvulling voor ons team.”