27 juli 2015

Inschrijving voor Hill+Knowlton Young Professional programma gestart

De eerstvolgende Hill+Knowlton Strategies Young Professional selectiedagen vinden plaats op 16 en 17 september 2015. Inschrijving voor deze dagen is mogelijk tot en met 21 augustus 2015. 

 
Inschrijving voor Hill+Knowlton Young Professional programma gestart
Hill+Knowlton Strategies daagt jonge academici en hbo’ers, die tijdens hun studie of daarna relevante (werk)ervaring hebben opgedaan, uit deel te nemen aan de Young Professional selectiedagen. Meer informatie over het Hill+Knowlton Young Professional programma vind je hier.
 
Hill+Knowlton Strategies wordt door opdrachtgevers ingeschakeld als het er écht om gaat. Ons bureau is met zijn ervaren team van specialisten als geen ander in staat om op hoog strategisch niveau te opereren en bedrijven en organisaties in de meest lastige omstandigheden te helpen. Of dat nu gaat om versteviging of bescherming van de bedrijfsreputatie, veranderende wetgeving, fusies en overnames, productintroducties of crises. In deze situaties treden wij op als regisseur van communicatie die is gericht op het beïnvloeden van stakeholders die voor onze opdrachtgevers relevant zijn. Wij doen dit via een grote verscheidenheid aan kanalen, zowel digitaal als traditioneel.
 
Die kwaliteitsstandaard maken wij waar met een team van de beste mensen in het vak. We investeren dan ook graag in jong talent. Jong talent dat bereid is zich een jaar lang onder te dompelen in de dynamische wereld van communicatiestrategie en –advies, met als uiteindelijk doel: een vaste betrekking bij ons bureau. Behalve jong zijn ze creatief, ondernemend, slim en zelfstandig en voegen ze op een specifiek gebied waarde toe aan ons bureau.
 
Herken je je in dit profiel, schrijf je dan nu in. Stuur daarvoor je motivatiebrief en CV naar Erika.Voulon@hkstrategies.com