25 februari 2014

Inschrijving voor Hill+Knowlton Trainee selectiedagen gestart

De eerstvolgende Hill+Knowlton Strategies Trainee selectiedagen vinden plaats op 17 en 18 juni 2014. Inschrijving voor deze dagen is mogelijk tot en met 23 mei 2014.
Inschrijving voor Hill+Knowlton Trainee selectiedagen gestart
Hill+Knowlton Strategies daagt jonge academici en hbo’ers, die tijdens hun studie of daarna (werk)ervaring op het gebied van communicatie hebben opgedaan, uit deel te nemen aan de Traineeselectiedagen.


De eerstvolgende Hill+Knowlton Strategies Trainee selectiedagen vinden plaats op 17 en 18 juni 2014. Inschrijving voor deze dagen is mogelijk tot en met 23 mei 2014. Meer informatie over het Hill+Knowlton Strategies Traineeship vind je hier.


Hill+Knowlton Strategies wordt ingeschakeld “als het er echt toe doet”. Wij zijn een communicatieadviesbureau dat op hoog strategisch niveau opereert en bedrijven en organisaties helpt in de meest lastige omstandigheden. Of dat nu gaat om versteviging of bescherming van de bedrijfsreputatie, veranderende wetgeving, fusies en overnames, productintroducties of crises. Wij worden ingeschakeld “wanneer het er ├ęcht om gaat”.


Die kwaliteitsstandaard maken wij waar met een team van de beste mensen in het vak. We investeren dan ook graag in jong talent. Jong talent dat bereid is zich een jaar lang onder te dompelen in de dynamische wereld van communicatiestrategie en –advies, met als uiteindelijk doel: een vaste betrekking bij ons bureau. Behalve jong zijn ze creatief, ondernemend, slim en zelfstandig en voegen ze op een specifiek gebied waarde toe aan ons bureau.


Herken je je in dit profiel, schrijf je dan nu in. Stuur daarvoor je motivatiebrief, CV en (gescande) pasfoto naar frederique.demenint@hkstrategies.com