12 maart 2013

Inschrijving Traineeselectiedagen 2013 gestart

Hill+Knowlton Strategies daagt jonge academici en hbo’ers, die tijdens hun studie of daarna (werk)ervaring op het gebied van communicatie hebben opgedaan, uit deel te nemen aan de Traineeselectiedagen.
Inschrijving Traineeselectiedagen 2013 gestart
Deze vinden plaats op 25 en 26 juni 2013. Aanmelden is mogelijk tot 31 mei aanstaande. Meer informatie over het Hill+Knowlton Strategies Traineeship vind je hier.
 
Hill+Knowlton Strategies wordt ingeschakeld “als het er echt toe doet”. Wij zijn een communicatieadviesbureau dat op hoog strategisch niveau opereert en bedrijven en organisaties helpt in de meest lastige omstandigheden. Of dat nu gaat om versteviging of bescherming van de bedrijfsreputatie, veranderende wetgeving, fusies en overnames, productintroducties of crises. Wij worden ingeschakeld “wanneer het er écht om gaat”.


Die kwaliteitsstandaard maken wij waar met een team van de beste mensen in het vak. We investeren dan ook graag in jong talent. Jong talent dat bereid is zich een jaar lang onder te dompelen in de dynamische wereld van communicatiestrategie en –advies, met als uiteindelijk doel: een vaste betrekking bij ons bureau. Behalve jong zijn ze creatief, ondernemend, slim en zelfstandig en voegen ze op een specifiek gebied waarde toe aan ons bureau.
 
Herken je je in dit profiel, schrijf je dan nu in. Stuur daarvoor je motivatiebrief, CV en (gescande) pasfoto naar frederique.demenint@hkstrategies.com