5 december 2016

Hill+Knowlton Stratgies stelt Machteld Merens aan als Director Corporate Communications

Hill+Knowlton Strategies Nederland stelt Machteld Merens (41) aan als Director Corporate Communications. In die hoedanigheid zal Machteld per 1 februari 2017 het team van experts op het gebied van corporate communicatie van het adviesbureau versterken, waarmee de marktpositie van Hill+Knowlton Strategies in Nederland binnen het corporate communicatie domein verder uitgebreid kan worden.

 
Hill+Knowlton Stratgies stelt Machteld Merens aan als Director Corporate Communications
Merens komt van Randstad Holding, waar zij als Director Group Communications verantwoordelijk was voor in- en externe communicatie, crisis & issue communicatie, reputatie management, thought leadership & content management, global media relations en woordvoering en corporate events. Daarnaast is zij gedurende haar tien jaar bij Randstad Group nauw betrokken geweest bij de vele fusies en overnames van de onderneming, evenals de bijbehorende integratieprojecten.


 “Met de komst van Machteld voegen wij een topprofessional aan ons team toe. Haar expertise binnen corporate communicatie, in combinatie met de brede ervaring binnen financiële en M&A communicatie, sluit naadloos aan bij de vraagstukken van onze opdrachtgevers. Machteld was van 2003 tot 2007 al werkzaam bij ons bureau. Het feit dat zij na een uiterst succesvolle periode aan corporate zijde, opnieuw kiest voor Hill+Knowlton, is een nadrukkelijke bevestiging van de kwaliteit en impact van onze dienstverlening en onze positie in de markt”, aldus Frédérique Demenint-van der Ven, CEO van Hill+Knowlton Strategies B.V.