Amsterdam, 4 mei 2017

Hill+Knowlton Strategies versterkt team van senior adviseurs met Directors Charlotte de la Rambelje - de Voogd en Véronique Schyns

Hill+Knowlton Strategies Nederland breidt haar team van experts verder uit met Charlotte de la Rambelje - de Voogd als Communications Director en Véronique Schyns als Financial Communications Director. Met de komst van deze ervaren communicatieprofessionals versterkt Hill+Knowlton Strategies in Nederland haar positie op het gebied van corporate communicatie, corporate marketing en financiële en M&A communicatie.
Hill+Knowlton Strategies versterkt team van senior adviseurs met Directors Charlotte de la Rambelje - de Voogd en Véronique Schyns
Charlotte de la Rambelje - de Voogd zal bestuurders en bedrijven adviseren over vraagstukken op het snijvlak van corporate reputatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarnaast zal zij zich richten op de communicatievraagstukken waar veel startende en transformerende ondernemingen in verschillende groeifasen mee te maken hebben.


Met haar brede financiële en corporate communicatieachtergrond zal Véronique Schyns bestuurders en bedrijven adviseren over uiteenlopende complexe financiële communicatievraagstukken in het algemeen en M&A activiteiten in het bijzonder. Véronique zal primair opereren binnen de hard groeiende Financial en M&A practice van Hill+Knowlton Strategies.


“Met de komst van Charlotte en Véronique verbinden wij twee zeer ervaren communicatievakvrouwen aan ons kantoor, waarmee we nog beter in staat zijn onze opdrachtgevers bij uiteenlopende, business-critical communicatievraagstukken van advies te voorzien. Zowel Charlotte als Véronique brengen diepgaande, specialistische kennis met zich mee die uitstekend past bij ons portfolio van adviesdiensten. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat we met de toevoeging van deze twee Directors aan het team onze positie als trusted advisor voor het Nederlandse bedrijfsleven verder kunnen uitbouwen.”, zegt Frédérique Demenint - van der Ven, CEO van Hill+Knowlton Strategies Nederland.

Voor meer informatie :

Sander Denneman
Consultant & Marketing and New Business Manager Netherlands

email: sander.denneman@hkstrategies.com