7 juli 2015

Hill+Knowlton Strategies stelt Peter Rehwinkel aan als Associate Director

Hill+Knowlton Strategies breidt zijn ambulante senior adviescapaciteit verder uit met de toevoeging van Dr. Peter Rehwinkel (51) als Associate Director.
Hill+Knowlton Strategies stelt Peter Rehwinkel aan als Associate Director
In deze rol werkt hij als extern adviseur samen met de vaste adviseurs van Hill+Knowlton aan complexe klantvraagstukken. Peter Rehwinkel heeft een lange staat van dienst binnen het openbaar bestuur, onder meer als lid van de Tweede Kamer en Eerste Kamer voor de PvdA en als burgemeester van Naarden en Groningen. Naast externe adviseur voor Hill+Knowlton blijft Rehwinkel als bestuurder verbonden aan zijn adviespraktijk International Disaster and Crisis Management.
 
“Peters internationale ervaring op het gebied van crisiscommunicatie evenals zijn brede netwerk in Den Haag en daarbuiten vormen een uitstekende aanvulling op onze bestaande expertise. Hij is in staat om bestuurders resultaatgericht te adviseren bij business critical vraagstukken. Daarnaast bieden zijn politieke achtergrond en netwerk op het hoogste niveau extra advieskracht voor onze Public Affairs practice in Den Haag”, zegt Ingo Heijnen, CEO van Hill+Knowlton Strategies in Nederland.


“Op het terrein van Crisis Management en Public Affairs speel je bij Hill+Knowlton Strategies in de Premier League. Het hoge strategische niveau van dit werk boeit me, maar ook de urgentie waarmee je vaak te maken hebt,” aldus Peter Rehwinkel.


Peter Rehwinkel is tevens auteur van onder meer het boek “Manage Your Next CRISIS!: A Must for Cities and Industries”.


Rehwinkel maakt als Associate Director deel uit van een selecte groep van vooraanstaande senior communicatieprofessionals die hun sporen in communicatie, media en/of politiek hebben verdiend en zich exclusief als externe associates aan Hill+Knowlton Strategies hebben verbonden.