16 december 2016

Hill+Knowlton Strategies opnieuw bekroond bij M&A Awards

Frans van der Grint, Financial+M&A Practice Director Europe bij Hill+Knowlton Strategies, is voor het vijfde opeenvolgende jaar verkozen tot ‘Best PR Consultant in M&A’ tijdens de jaarlijkse M&A Awards 2016 uitreiking op 15 december in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

 

 
Hill+Knowlton Strategies opnieuw bekroond bij M&A Awards
Op de foto het M&A team van Hill+Knowlton Strategies met helemaal links Frans van der Grint, winnaar van de Best PR advisor award en verder vlnr: Sander Denneman, Maaike Veeling, Arien Stuijt, Marlieke Berkman, Sabine Post-de Jong, Wolter Hamelink en Tanno Massar


Honderden corporate bankiers, juristen, M&A directors en andere experts brachten hun stem uit op de beste deals en dealmakers. Van der Grint werd voor de vijfde keer op rij gekozen tot de beste in de categorie ‘PR Consultants’, een kroon op zijn omvangrijke track record in deals. Van der Grint en zijn team begeleidden in 2016 zo’n 20 grote en kleine transacties, waaronder alle in het oog springende transacties van 2016.


Dit is het zevende jaar op rij dat een consultant van Hill+Knowlton Strategies benoemd is tot beste PR-adviseur in M&A. In 2010 en 2011 was deze erkenning voor Ingo Heijnen, CEO van het Nederlandse kantoor. Met Ingo Heijnen, Sabine Post-de Jong en Frans van der Grint leverde Hill+Knowlton dit jaar opnieuw drie genomineerden voor de M&A Award Best PR Advisor.


De door Hill+Knowlton Strategies begeleide beursgang van Takeaway.com werd eveneens bekroond en uitgeroepen tot beste Equity Capital Markets deal van 2016.

Voor meer informatie :

Sabine Post-de Jong
Communications Director & Practice lead Financial+M&A

telefoon: +31204044707
email: sabine.post@hkstrategies.com