8 maart 2016

Hill+Knowlton Strategies breidt uit met twee nieuwe professionals

Communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies heeft zich versterkt met twee senior consultants, Ramon Renger en Ciel Stevens-Meewis.
Hill+Knowlton Strategies breidt uit met twee nieuwe professionals
Zij gaan aan de slag voor respectievelijk de Corporate- en de Public Affairs Practice.


Ramon Renger heeft zeer ruime ervaring in PR en corporate communicatie. In zijn vorige functies bij Royal Imtech was hij aanvankelijk als Manager Communications & PR voor Imtech Nederland en vervolgens als Manager Corporate Communications bij de internationale holding verantwoordelijk voor branding & positioning, marketingcommunicatie, reputatiemanagement en adviseerde hij de Board of Management bij de corporate communicatiestrategie. Vóór Imtech werkte hij in diverse communicatiefuncties o.a. bij Rotterdam University en Nijgh Consultancy. Ramon studeerde Communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam.


Ciel Stevens was de afgelopen jaren adjunct directeur van de NVP, de brancheorganisatie voor participatiemaatschappijen. Daarvoor was zij in politiek Den Haag actief als politiek adviseur van Joop Wijn in zijn rol als staatssecretaris van Economische Zaken en Financiën en vervolgens minister van Economische Zaken, waarna ze ook nog voor Jan Kees de Jager heeft gewerkt toen hij staatssecretaris van Financiën werd. Ciel begon haar carrière als kandidaat-notaris en maakte daarna de overstap naar de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen.


“De aard van de opdrachten die wij vergaren ‘als het er echt om gaat’ vraagt om uitbreiding van ons team van experts met senioriteit in hun vakgebied. Wij zijn erg blij met de komst van Ramon en Ciel, die allebei hebben aangetoond toppers in hun vakgebied te zijn. ”, zegt Ingo Heijnen, CEO van Hill+Knowlton Strategies Nederland.