8 november 2010

Hill+Knowlton Strategies benoemt Eric Bouwmeester tot Associate Director

Hill+Knowlton Strategies Nederland en Eric Bouwmeester hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten die erin voorziet dat Eric Bouwmeester zich als Associate Director verbindt aan Hill+Knowlton Strategies. Bouwmeester combineert deze rol met zijn eigen consultancy HECHT!
Hill+Knowlton Strategies benoemt Eric Bouwmeester tot Associate Director
De samenwerking richt zich op corporate communicatie (positionering, board positioning en consultancy, crisis-  en issuesmanagement) en de ontwikkeling van een Sustainability-propositie voor (potentiële) klanten van Hill+Knowlton Strategies.


Jeroen van Seeters, CEO van Hill+Knowlton Strategies: “We hebben inmiddels met Eric op een aantal projecten samengewerkt en zijn verheugd dat we daar nu een gestructureerd vervolg aan kunnen geven. Zijn expertise en ervaring vormt een versterking van ons  bureau en een toegevoegde waarde voor onze klanten. Samen met Eric willen wij vooral van de combinatie communicatie-duurzaamheid een aansprekende propositie voor onze klanten maken.”


Eric Bouwmeester: “Ik heb inmiddels een aantal projecten met Hill+Knowlton Strategies gedaan op het terrein van sustainability, pensioenen en interne communicatie. Ik beschouw hen als de toonaangevende partij in de Nederlandse markt en ik ben blij dat ik deze combinatie kan maken. De aansluiting op de kennis en kunde van het Hill+Knowlton Strategies-team  en het gezamenlijk optrekken ten behoeve van hun klanten vormt een waardevolle aanvulling op mijn eigen advieswerk.”


Over Eric Bouwmeester
Eric Bouwmeester (1954) is ruim dertig jaar werkzaam in leidinggevende posities in PR en Corporate Communicatie waarvan de laatste twintig jaar in combinatie met Duurzame Ontwikkeling of MVO. Hij was ondermeer directeur Corporate Communicatie bij Koninklijke DSM NV, ABN Amro en Fortis. Bij deze ondernemingen stond hij ook aan de basis van het duurzaamheidsbeleid. Bouwmeester is bestuurslid van MVO Nederland en sinds begin 2010 zelfstandig adviseur op het gebied van communicatie en duurzame ontwikkeling.