20 december 2010

Hill+Knowlton Strategies bekroond bij M&A Awards 2010

Tijdens de jaarlijkse M&A Awards 2010 uitreiking is Ingo Heijnen, Managing Director van Hill+Knowlton Strategies, onderscheiden met de M&A Award in de categorie Best PR Consultant.
Hill+Knowlton Strategies bekroond bij M&A Awards 2010
Heijnen verdiende de onderscheiding met een groot aantal deals waarbij communicatie een cruciale rol speelde; De overname van het Japanse Agribio door H2 Equity Partners (een redelijk unicum dat een Nederlands bedrijf een overname in Japan doet), de overname van Hyves door Telegraaf Media Groep (één van de weinige dit jaar die het Achtuurjournaal haalden), de verkoop van alle dochters van de Foreign Media Group, de verkoop van Stork-onderdeel SMT en de geplande overname van Gamma Holding door Gilde.


In zijn dankwoord tijdens het M&A Awards Diner op donderdag 16 december in Hotel Krasnapolsky werd gehouden zei Heijnen: “Natuurlijk ben ik blij en vereerd met deze onderscheiding, maar ik beschouw deze prijs vooral als een blijk van waardering en erkenning voor het werk van de hele M&A-praktijk van Hill+Knowlton Strategies Nederland in de afgelopen jaren.”


Overigens had Hill+Knowlton Strategies ook een tweede nominatie, voor Strategy Director Frans van der Grint. Momenteel adviseert Hill+Knowlton Strategies onder andere Johnson & Johnson, bij de overname van het Nederlandse biotechbedrijf Crucell, en VastNed O/I dat zich momenteel in de belangstelling van NSI weet. Eerder dit jaar ondersteunde Hill+Knowlton Strategies HAL Holding bij de gesprekken omtrent kantoorinrichter ASPA en Nedap naar aanleiding van het (niet gehonoreerde) fusieverzoek van de TKH Groep. De transactie tussen Canon en Océ, waarbij Hill+Knowlton Strategies naast de M&A transactie ook adviseerde rondom de  Ondernemingskamerprocedure tegen enkele aandeelhouders, werd afgerond in maart.


Hill+Knowlton Strategies is het leidende adviesbureau in Nederland op het gebied van Financiële Communicatie, met name als het gaat om M&A transacties en financiële issues en crises. Met een breed team van experts is Hill+Knowlton Strategies betrokken bij het belangrijkste deel van de grote (cross border) en midmarket deals.