26 maart 2017

Hill+Knowlton Strategies Young Professional selectiedagen 2017 op 10 en 11 mei

Hill+Knowlton Strategies organiseert jaarlijks de Young Professionals selectiedagen. Dit jaar op 10 en 11 mei.

Het Young Professional programma bij Hill+Knowlton Strategies is in de eerste plaats 'training on the job'. Als young professional word je aan een aantal teams toegevoegd binnen verschillende practices, werk je met verschillende adviseurs, voor diverse klanten en voer je de meest uiteenlopende opdrachten uit. Vanaf het begin krijg je al veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je leert plannen maken in teamverband en projecten efficiënt en doelgericht uit te voeren, journalisten benaderen, persconferenties organiseren en effectief schrijven. Binnen het programma doorloop je verschillende functieniveaus. Je doet veel praktijkervaring op en leert zo de kneepjes van het communicatievak. Je krijgt uiteindelijk steeds meer verantwoordelijkheid binnen en voor accounts. Zo word je klaargestoomd voor een consultantpositie bij Hill+Knowlton Strategies.

 
Hill+Knowlton Strategies Young Professional selectiedagen 2017 op 10 en 11 mei
Wij werken met de beste mensen in het vak en investeren graag in jong talent. Jong talent dat bereid is zich onder te dompelen in de dynamische wereld van communicatiestrategie en –advies. Kijk hier voor het complete profiel voor een Young Professional bij Hill+Knowlton Strategies. Herken jij je in dit profiel? Dan maken we graag kennis met je. Stuur je motivatiebrief of video* en CV voor 21 april 2017 naar recruitment_ams@hkstrategies.com.
 
Binnen twee weken na deze deadline hoor je of je wordt uitgenodigd voor één van de twee selectiedagen die plaatsvinden op 10 en 11 mei. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Rick Versteegh via bovengenoemd e-mailadres of via 020-404 47 07.

Voor meer informatie :

Rick Versteegh
Board & Communications Director

telefoon: +31204044707
email: rick.versteegh@hkstrategies.com