31 maart 2010

Hill & Knowlton verwelkomt nieuwe collega's

Jacqueline Heere en Jacqueline Hekkers zijn in dienst getreden als respectievelijk Senior Consultant Public Affairs en Corporate Communication Director. Daarnaast is Ariane van Niel aangetrokken als Account Assistant (trainee). Tenslotte is Arie de Zeeuw als Associate Strategy Director aangesloten bij Hill & Knowlton.
Jacqueline Heere:
Jacqueline is Senior Consultant Public Affairs. Vanuit het PA-kantoor in Den Haag werkt ze aan specifieke opdrachten met betrekking tot de overheid en het parlement.
Voordat Jacqueline bij Hill & Knowlton kwam, heeft ze zeer brede internationale werkervaring opgedaan bij het ministerie van Buitenlandse Zaken , waarvan 12 jaar in het buitenland. Zij kent de Europese instellingen en de VN goed. In Genève was zij lid van de Nederlandse Ontwapeningsdelegatie en in New York nam zij deel aan de Eerste Commissie van de Algemene Vergadering van de VN, waar specifieke wapenkwesties aan de orde kwamen. Laatstelijk coördineerde zij de Nederlandse standpunten ten behoeve van belangrijke Brusselse gremia (Coreper) en was zij lid van de interdepartementale werkgroep Europees Recht.
Eerder werkte zij o.a. bij Winkelman en Van Hessen, Philips en Mobil Oil. Jacqueline studeerde Rechten en heeft diverse op communicatie gerichte opleidingen gevolgd.


Arie de Zeeuw:
Arie is Associate Strategy Director bij Hill & Knowlton. Hij heeft zo’n 20 jaar brede ervaring in het geven van strategisch advies op het gebied van corporate communicatie, reputatie- & verandermanagement en merkontwikkeling. Met zijn passie voor geïntegreerde communicatie heeft hij significante resultaten bereikt in de consumenten- en zakelijke markt en in overheidsomgevingen . De laatste jaren heeft hij zich vooral toegelegd op de onbegrensde mogelijkheden die het wereldwijde web ons biedt.
Arie bekleedde senior management posities bij het Ministerie van Defensie, ICI Chemicals, DSM en de laatste 11 jaar bij Vodafone.
Arie volgde de HEAO Communicatie in Eindhoven en de opleiding ‘Corporate Communication’ aan de Erasmus Universiteit.


Jacqueline Hekkers:
Jacqueline Hekkers is Corporate Communication Director bij Hill & Knowlton. Jacqueline heeft langdurige en brede ervaring op het gebied van corporate communicatie, interne en verandercommunicatie en crisis- en issuemanagement. Daarnaast heeft ze jarenlange ervaring als boardroom advisor en coach op het gebied van crisis- en issue management en -communicatie.
Jacqueline werkt sinds maart 2010 bij Hill & Knowlton. Eerder werkte zij bij HMG en RTL Nederland (RTL 4, 5, 7, 8, Radio 538) als Directeur Communicatie. In haar laatste positie was zij als Chief Operating Officer (COO) verantwoordelijk voor talrijke grote veranderprojecten.
Jacqueline is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Leiden in Franse taal- en letterkunde, en aan de Universiteit van Amsterdam in Byzantinologie (Nieuwgriekse taal- en letterkunde). Tevens haalde ze haar Executive MBA bij het IBO, onderdeel van de Rijksuniversiteit Groningen.


Ariane van Niel:
Ariane is in januari 2010 gestart als Trainee bij Hill & Knowlton. Ze is afgestudeerd in Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ook volgde zij een minor Swedish Culture and Society aan de Uppsala Universitet in Zweden en koos zij voor bedrijfskundige vakken aan de University of California, Los Angeles. Verder vervulde zij een stage op de PR-afdeling van Marlies Dekkers Design & Communication.


Ariane groeide op in Stockholm en spreekt vloeiend Zweeds. Na het behalen van haar VWO diploma heeft zij een jaar in Australië gewoond en gewerkt. Ook heeft Ariane zowel in Zimbabwe als in Thailand vrijwilligerswerk verricht.