4 februari 2006

Hill & Knowlton versterkt Technology Practice met senior consultant Inge Heringa

Amsterdam, 28 april 2006 – Communicatieadviesbureau Hill & Knowlton heeft Inge Heringa-van Geffen (1972) benoemd als senior consultant binnen haar Technology Practice. In deze positie is zij verantwoordelijk voor diverse accounts zoals HP, Jabra, Motorola en Chellomedia (Film1 en Sport1).
De focus van haar werkveld ligt op consumententechnologie. Met de benoeming van Inge Heringa wordt de Technology Practice van Hill & Knowlton verder uitgebreid, om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar communicatiespecialisten binnen deze marktsector.


Inge Heringa is afkomstig van Porter Novelli, waar zij ruim zeven jaren gewerkt heeft. Ook bij Porter Novelli was zij actief binnen de Technology Practice op accounts als KPN, Novell, Aventeon, RAM Mobile Data. Daarnaast werkte zij voor diverse klanten op het gebied van marketingcommunicatie waaronder McDonald’s, Nederlandse Spoorwegen, Chocomel en Johnnie Walker.


Inge Heringa is in 1997 afgestudeerd aan de faculteit Industrieel Ontwerpen van de Technische Universiteit Delft in product- en systeemergonomie.