31 augustus 2009

Hill & Knowlton breidt activiteiten in China uit

Amsterdam, 31 augustus 2009 – Het internationale communicatieadviesbureau Hill & Knowlton heeft een vestiging geopend in Chengdu, de hoofdstad van de provincie Sichuan in West-China. Hill & Knowlton had al kantoren in Beijing, Shanghai en Guangzhou; daar is Chengdu nu recent aan toegevoegd. Hill & Knowlton is al 25 jaar actief in China.
James B. Heimowitz, President en CEO van Hill & Knowlton Noord-Azië, zegt hierover: ”Chinese bedrijven zijn op zoek naar internationale expertise en deskundig advies, en wij beantwoorden aan deze behoefte. Hill & Knowlton breidt haar aanwezigheid in China uit met de opening van de vestiging in Chengdu. In andere provinciecentra zoals Jinan, Nanjing, Shenyang en Wuhan kunnen we al langer klanten adviseren.” 


Benjamin Tan, Senior Vice President van Hill & Knowlton China verklaart: “Chengdu is een van de snelst groeiende economische centra in West-China en onze klanten in deze regio verlangen een communicatiepartner met wereldwijde kennis en ervaring. Daarnaast waarderen deze klanten ons vermogen om binnen China zowel op regionaal als nationaal niveau communicatiestrategieën te ontwikkelen en uit te voeren.”  


De recente opening van dit kantoor luidt de volgende fase in van een ambitieuze pan-Chinese strategie voor Hill & Knowlton, met een inmiddels gevestigde communicatiepraktijk in Beijing, Shanghai en Guangzhou. Hill & Knowlton is sinds 1962 gevestigd in Hongkong en sinds 1984 in continentaal China.