6 juli 2004

Hill & Knowlton Kerstactie

1.000 euro aan Plan Nederland

Jules uit Maastricht, 10 jaar oud, heeft de Hill & Knowlton kerstactie gewonnen met zijn originele en doordachte ontwerp. Jules heeft besloten de hoofdprijs van 1.000 euro aan Plan Nederland te geven. Plan Nederland is een internationale, kindgerichte ontwikkelingsorganisatie die in 45 programma-landen werkt. De belangrijkste doelstelling van Plan is om de levensomstandigheden van kansarme kinderen in ontwikkelingslanden te verbeteren.
Naar aanleiding van Jules’ slogan: ‘Het is kerstmis, dus help de kinderen in Afrika’ heeft Jules besloten het programma Aids in Afrika te steunen met zijn gewonnen prijs. Wij kunnen ons helemaal vinden in deze Kerstgedachte van Jules.


In 2003 leek het ons een leuk idee de creativiteit van kinderen te gebruiken voor een originele kerstgroet. De kerstkaarten actie zat als volgt in elkaar: we hebben kinderen tot 12 jaar uitgenodigd om een kerstkaart te ontwerpen. De meest originele inzending is onze officiële Hill & Knowlton kerstkaart voor dit jaar geworden en we hebben hem per e-mail naar al onze relaties gestuurd. Er was aan de wedstrijd een prijs van 1.000 euro verbonden voor een goed doel.