6 mei 2004

Groot succes: Idolphins 2004

Maak je droom waar en word Junior Dolfijnentrainer!

Idolphins 2004 biedt kinderen van 9 tot 15 jaar de kans hun droom waar te maken en Junior Dolfijnentrainer te worden. Een wel heel bijzondere actie die Hill & Knowlton bedacht voor Dolfinarium Harderwijk - reeds jarenlang een trouwe klant - om ook in 2004 zo veel mogelijk bezoekers naar het Park te trekken.
Tijdens de auditierondes van Idolphins 2004 in februari, maart en april wordt de kennis over dolfijnen getest en mogen de kinderen zichzelf aan een deskundige jury presenteren. De winnaars van de auditierondes treden in de Grote Finale in mei samen met de trainers op in een echte show met dolfijnen. De uiteindelijke winnaars (een in de categorie 6-9 jaar en een in de categorie 10-15) winnen een bijzondere VIP-dag als dolfijnentrainer in het Dolfinarium en mogen samen met hun ouders naar attractiepark Parc Astérix in Parijs.


Hill & Knowlton heeft voor Idolphins een speciale website ontwikkeld, www.idolphins.nl, waar kinderen zich kunnen inschrijven voor de audities en waar allerlei informatie te vinden is over dolfijnen en het trainen van de dieren. Naast advertenties in jeugdbladen Tina, Donald Duck en ZoZitDat, zijn mediadeals gesloten met Flair, de Nationale Kinderkrant, Kidsweek en de Telegraaf.


Meer weten? Kijk op www.idolphins.nl of neem contact op met Judy Zwinkels.