17 oktober 2006

Financial Communications Group versterkt met nieuwe Senior Consultant Investor Relations

Bij Hill & Knowlton Nederland is Wolter Hamelink (1955) in dienst getreden als Senior Consultant Investor Relations. De Financial Communications Group van Hill & Knowlton werkt voor diverse beursgenoteerde ondernemingen, waaronder DSM, SNS REAAL, Draka, Arcadis, Stork, Rodamco Europe en financiële dienstverlening als State Street en AlpInvest.
Met de benoeming van Hamelink wordt de Financial Practice van Hill & Knowlton verder versterkt, om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar financiële communicatie en IR-specialisten. Hill & Knowlton maakt een sterke groei in beursgenoteerde en financiële klanten door.


Wolter Hamelink heeft dertig jaar ervaring in commerciële bancaire functies, waarvan vier jaar in London. Hij werkte sinds 1973 achtereenvolgens voor de Amro Bank, MeesPierson, Bank Labouchere en Independent Minds Ltd. Hamelink kent een uitgebreide ervaring in beleggingsresearch en -advisering voor buitenlandse particuliere en institutionele beleggers. In de afgelopen jaren leverde hij ook redactionele bijdragen aan Dow Jones Nieuwsdienst, Beleggers Belangen en The Financial Analyst.