21 november 2014

Feestseizoen van start met Turn on the Lights

In Nederland is het feestseizoen op 20 november feestelijk van start gegaan met Turn on the Lights van onze klant de Bijenkorf.
Turn on the Lights Hill+Knowlton Strategies
Vijf internationale theateracts verzorgden op de pleinen voor de Bijenkorf in Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Maastricht een optreden, met als hoogtepunt het ontsteken van de feestverlichting aan de gevels van de filialen. De Bijenkorf is daarmee klaar om heel Nederland te laten genieten van het feestseizoen.


Spectaculair optreden van La Fura Dels Baus in Amsterdam
Om 19.00 uur verrichtte burgemeester Eberhard van der Laan de opening van Turn on the Lights op de Dam in Amsterdam. Gelijktijdig werd dit gedaan door zijn collega’s in de vier andere winkelsteden. Na de opening gaf het Spaanse gezelschap La Fura Dels Baus op de Dam een optreden voor zo’n 20.000 bezoekers. Spectaculair onderdeel van de show was het ‘human net’, waaraan leerlingen van de opleiding Circus Arts én musicalster William Spaaij meededen. Via livestream op deBijenkorf.nl, telegraaf.nl en via het UPC eventkanaal keken ook vele duizenden mensen mee.
 
Ook in de andere steden vonden optredens plaats die door veel mensen werden bezocht. Het ontsteken van de feestverlichting op de gevels van de filialen van de Bijenkorf en een spectaculaire vuurwerkshow vormden het hoogtepunt van de avond.


Een impressie van Turn on the Lights vindt u hier.