18 juni 2013

Eventsexpert Monique Landman wordt associate van Hill+Knowlton Strategies

Communicatieadviesbureau Hill+Knowlton Strategies Nederland gaat een structurele samenwerking aan met Monique Landman (46) op het gebied van event- en projectmanagement. Landman zal als associate director verbonden zijn aan Hill+Knowlton en beschikbaar zijn voor opdrachten waarbij de perfecte organisatie van corporate evenementen centraal staat. Landman is ruim twintig jaar actief in dat vakgebied. Zij vult in haar rol als associate director de groep van senior communicatieprofessionals aan die op flexibele basis voor Hill+Knowlton beschikbaar zijn.
Eventsexpert Monique Landman wordt associate van Hill+Knowlton Strategies
Persoonlijke beleving en directe communicatie met selecte stakeholders neemt een steeds centralere rol in in communicatie-activiteiten. Vaak vertaalt zich dit in events, waar bedrijven of merken zich laten zien en verbondenheid met hun doelgroep willen bewerkstelligen. Om aan deze ontwikkeling invulling te kunnen geven, is Hill+Knowlton Strategies de samenwerking met Monique Landman aangegaan. Zij treedt niet in dienst van het bureau, maar is op freelance basis aan het bureau verbonden.
 
Landman is een allround eventmanager met achtergrond in het communicatievak, die haar strategische expertise combineert met praktische creatieve oplossingen in realistische concepten. Van concept tot afhechten op logistieke details. Haar werkwijze is vooral gericht op het bereiken van maximaal rendement van communicatie-activiteiten van interne kick-offs  tot het organiseren van grote events. Hierbij hanteert zij de filosofie / werkwijze dat alle details ertoe doen voor de klant. De opdrachtgever wordt maximaal ontzorgd zodat hij optimaal  zijn eigen rol kan spelen. 
 
“Monique heeft een heldere visie op evenementen als onderdeel van de communicatiemix. Het draait allemaal om persoonlijke beleving. Het is een perfect middel om het verhaal te vertellen en de boodschap kracht bij te zetten. Vooral bij verandertrajecten onmisbaar. Zij zoekt naar de optimale balans tussen de boodschap, de juiste vorm en de perfecte uitvoering. Wij zijn heel blij deze samenwerking met haar aan te kunnen gaan. Deze past perfect bij ons streven om met de beste mensen in het vak samen te werken”, zegt Ingo Heijnen, CEO van Hill+Knowlton Strategies in Nederland.
 
Monique Landman: ”Ik verheug me op deze strategische samenwerking. Ik heb Hill+Knowlton Strategies leren kennen als een bureau met onvoorwaardelijke service voor haar opdrachtgevers en dat past naadloos bij mijn persoonlijke stijl van dienstverlening”.