6 mei 2011

Bewezen expertise en nieuw talent voor Hill+Knowlton Strategies

Hill+Knowlton Strategies kon in het eerste kwartaal van 2011 maar liefst vijf nieuwe mensen aanstellen. Kareth Weaver werd aangetrokken als Associate Director Lifestyle & marketing PR en Carin Gerzon kwam in januari na 4 jaar terug bij Hill+Knowlton Strategies als Senior Consultant Marketing Communications & Brand Strategies. Daarnaast is Sabine Post-de Jong binnengehaald om de financiële dienstverlening verder uit te bouwen. In maart trok het bedrijf Jasper Jansen aan als Senior Account Executive vanuit Hill+Knowlton Strategies Berlijn terwijl Jorien Baars dit kwartaal begon als Account Assistant.
Bewezen expertise en nieuw talent voor Hill+Knowlton Strategies
Kareth Weaver
Associate Director Lifestyle & Marketing PR


Sinds maart werkt Kareth Weaver als Associate Director Lifestyle & Marketing PR samen met Hill+Knowlton Strategies. Zij is beschikbaar voor het adviseren en begeleiden van onze lifestyle- en marketing PR account teams. Daarnaast ondersteunt zij new business projecten op het gebied van lifestyle- en marketing PR.


Kareth Weaver was tot voor kort actief als oprichter/eigenaar van het succesvolle lifestyle PR bureau Weaver Public Relations. Merken als Rituals, TAG Heuer, Reebok, Seiko, Dyson, The Swatch Group en Hermès behoorden onder andere tot haar opdrachtgevers.Carin Gerzon
Senior Consultant Marketing Communications & Brand Strategies


Hill+Knowlton Strategies begon het jaar sterk met de terugkeer van Carin Gerzon als Senior Consultant Marketing Communications & Brand Strategies in januari.


Carin versterkte van 2004 tot 2006 al de marketing en healtcare practice van het bureau voor klanten als Kellogg’s, Friesland Campina, en het veterinaire merk Hoechst Roussel Vet. In 2005/2006 was ze adviseur van Zakenvrouw van het Jaar Yvonne Swaans (DGA, CEO van Direct Wonen), voor wie ze alle mediarelaties- en publiciteitsmogelijkheden ontwikkelde en in goede banen leidde.


Na haar studie aan Columbia University en marketingwerkzaamheden voor Gazelle USA in New York, keerde Carin in januari 2011 weer terug bij Hill+Knowlton Strategies.Sabine Post-De Jong
Senior Consultant Financial & Corporate Communications


In april haalde Hill+Knowlton Strategies met Sabine Post-de Jong nog een ervaren adviseur binnen, ter ondersteuning van het al uitzonderlijk sterke team financiële communicatie. Met een uitgebreide ervaring op het gebied van M&A transacties, aandeelhoudersactivisme, financiële verslaglegging en private equity, adviseert Sabine Raden van Bestuur over een breed scala aan financiële en strategische communicatie- uitdagingen.


Sabine werkte eerst als Investor Relations Manager en later als Senior Manager Corporate Strategy voor TNT, waar ze onder meer de Raad van Bestuur adviseerde over de scheiding van de post en express activiteiten. Ze werkte eerder als private equity professional en behaalde een MBA aan INSEAD, Fontainebleau.Jasper Jansen
Senior Account Executive


Sinds maart werkt ook Jasper Jansen bij Hill+Knowlton Strategies Amsterdam als Senior Account Executive. Jasper levert communicatieadvies op het gebied van o.a. media relations, kennismanagement en online communicatie. Voordat hij in Amsterdam begon, werkte Jasper voor grote klanten uit de energiesector bij Hill+Knowlton Strategies Berlijn.


Jasper behaalde een M.A. in Internationale Betrekkingen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij studeerde een semester aan de Chinese Universiteit van Hong Kong en werkte een half jaar als consultant in Shanghai voordat hij naar de communicatiebranche overstapte.Jorien Baars
Account Assistant


In maart begon ook Jorien Baars bij Hill+Knowlton Strategies als Account Assistant. Eerder deed Jorien al ervaring op bij het bureau als stagiaire. Ze is actief op het gebied van marketing, corporate communications en public affairs en werkt onder andere voor LG-One en Biogen.


Jorien heeft European International Politics gestudeerd aan de Universiteit Maastricht en heeft een bachelor in Politieke Cultuur.


Voor meer informatie :

Kareth Weaver
Associate Director Lifestyle & Marketing PR

telefoon: +31204044707
email: kareth.weaver@hkstrategies.com
Sabine Post-de Jong
Communications Director & Practice lead Financial+M&A

telefoon: +31204044707
email: sabine.post@hkstrategies.com